27. syyskuuta 2012

Synttärit (arvonta)

 Meidän päivä alkoi jo liiankin tutulla kaavalla. Käytiin Pikkutäryn kanssa istuskelemassa päivystyksessä tällä kertaa hengittelemässä avaavaa lääkettä, koska nykyinen lääkitys pojan infektioastmaan ei enää tehonnutkaan. Niin meille on taaaas joku virus löytänyt tiensä.

 Tänään on myös synttäripäivä ja sen kunniaksi sekä sadepäivän piristykseksi leivottiin Pikkutäryn kanssa valkosuklaa-mustikkapiirakkaa. Pojan allergioiden takia korvasin vehnäjauhot maissi- ja perunajauhoilla.
  Nyt varmasti mietitte kenen synttäreitä tänään juhlitaankaan? Lahjavuorta eikä sen suurempia juhlallisuuksia ole luvassa, sillä tämä blogi aloitti tasan vuosi sitten.  Tästäkään vuodesta en juurikaan mitään muista ja lopettaminenkin on käynyt useita kertoja mielessä. Koska kuitenkin yhä blogi on pystyssä niin pistetään pystyyn arvonta. Aikaa osallistua on 5.10 asti. Niin ja varmaan se tärkein, palkinto, on jotain hyvin meidän lasten näköistä. Jotain mistä meidän Pikkutäry etenkin tykkää todella paljon ja minkä äärellä tänäänkin ollaan vietetty useita kertoja.

.
  Siis Muumipeikko eksyy-kirja, jossa meidän Pikkutäryä ainakin jaksaa kerta toisensa jälkeen ilostuttaa luukkujen alta löytyvät kuvat. Sadepäivän kuvat eivät taas loisteliaita ole, mutta ainakin meidän lasten mielestä tämä palkinto on. Siispä nyt on loistavat mahdollisuudet voittaa mukavaa tekemistä pimeneviin syysiltoihin!

5 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! :)

  Sarkkeli

  VastaaPoista
 2. Kuin myös mukana! Kaivattaisiin vaihtelua iänikuiseen "Missä on pikku Myy?" -luukkukirjaan... :)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa
  Hannak.valtonen@welho.com

  VastaaPoista