8. maaliskuuta 2012

Hurja saalis

Kierrettiin eilen kaikki lähikaupungin vaatekaupat läpi lukuunottamatta H&M, kun Tellua pelottaa rullaportaat ja kauempana sijaitsevalle hissille ei kuulemma jaksanut enää kävellä. Kotiintuomiseksi saatiin hurja saalis.
Molemmille lapsille farkut Lindexin alerekistä 5€/kpl. Tellu nyt toki olisi löytänyt vaikka mitä ihanaa, mutta ilkeä äiti ei ostanut, kun ei tällä kertaa ollut sitä mitä etsittiin. En tiedä mistä johtuu, mutta mikään tarjolla olleista Reiman ja Ticketin haalareista ei iskenyt vai oisiko ollut kerrankin sitä järjen ääntä. Nyt kun kuitenkin lähimmät kaupat on läpikäyty voi hyvillä mielellä miettiä uskaltaisiko sitä netistä ilman palauttelukierteen pelkoa tilata, kannattaisiko lähteä päiväreissulle suureen maailmaan vai vuoraisiko haalarin sijasta Pikkytäryn kevään tullen kelmulla. Älkääkä nyt pelästykö, en oikeasti niin epätoivoinen ole, että kaupan hyllyt kelmusta tyhjentäisin :) Onhan meillä se ylileveä Ticketti ellen muuta saa aikaan.

 Nyt lähdetäänkin vielä nauttimaan lumesta ja ihanasta auringonpaisteesta. Jonkinlainen linna pitäisi prinsessalle saada aikaan vaan saa nähdä kauan pystytään Pikkutäryn kanssa ulkona olemaan. Pojan aurinkolasit ovat jossain liian hyvässä jemmassa ja kirkkaus selvästi haittaa puuhailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti