22. helmikuuta 2018

Hiihtolomalle mars!

 Enää yksi koulupäivä ja talo täyttyy lomalaisista! Emme tänäkään vuonna miehen töiden vuoksi lähde reissuun, mutta päiväretkiä saatamme kyllä tilanteen salliessa tehdä. Kokosimme perinteisen hiihtolomaviikon toivelistan, jossa jokainen sai äänensä kuuluviin.
Hiihtoloman aikana ainakin yksi meistä aikoo:
♥ Käydä uimassa
♥ Hiihtää paljon
♥ Paistaa makkaraa nuotiolla
♥ Mennä pilkille
♥ Maistella sormiaan
♥ Luistella paljon
♥ Tehdä itse pizzaa
♥ Käydä yökylässä
♥ Juoda kuumaa herkkukaakaota
♥ Lentää avaruusraketilla kuuhun
♥ Tehdä metsäretken
♥ Höpöttää teltassa parhaan kaverin kanssa koko yön
♥ Leipoa kakun
♥ Pyöriä mäkeä alas
♥ Tehdä lumilinnan
♥ Nukkua pitkään
♥ Pelata lautapelejä
 Tämän listan avulla ei luulisi kotioloissakaan lomasta tulevan tylsä! Alkuviikoksi on luvattuna kyllä kovia pakkasia, mutta eihöhän ulkosalla oikein pukeutuneena kuitenkin tarkene liikkua ja olihan suunnitelmissa hauskoja sisäpuuhiakin :)

 Millaisia hiihtoloman puuhia teidän perheellänne on?

6 kommenttia:

 1. Kivaa hiihtolomaa teille <3
  Meillä oli hurja toive, haluaa käydä hampurilaisella :) Täytynee järjestää. Onhan tuosta viime kerrasta muutama vuosi... :D Meillä ei vielä ensi viikko lomaviikko olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Olipas teillä suuret toiveet :D Toisaalta tuollaisia pieniä toiveita onkin helppo ja mukava järjestää :)

   Poista
 2. Meillä käydään muutaman päivän kylpyläreissulla. Uinti on nyt kaikista lapsista niin kivaa! Muuten nautitaan talvesta kun se kerrankin on täällä:) Hiihdellään, lasketaan paljon pulkalla, käydään luistelemassa..välillä lämmitellään sisällä kuuman kaakaon äärellä. Pienistä jutuista syntyy mukava loma! Mukavaa talvilomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Hyvään lomaan tarvitaan tosiaan vain mukavaa yhdessä puuhastelua, vaikka sitten ihan kotioloissa :)

   Poista
 3. Ihana lista ja hienot kuvat! :D Meillä ei ole ollut varsinaista hiihtolomaviikkoa, tai noh lapsilla on ollut mutta me vanhemmat olemme olleet töissä. Olemme iltaisin luistelleet, hiihtäneet, käyneet pulkkamäessä ja viime viikonloppuna kävimme kolmen päivän kylpylälomalla! Eli kaipa tässä ollaan oltu vähän hiihtolomameiningeissä mekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Iltaisinkin ehtii hurjasti kaikkea etenkin nyt kun valo vaan lisääntyy ja lisääntyy :) Kylpyläloma tuokin mukavaa rentoutusta kaiken kiireen keskelle!

   Poista