24. huhtikuuta 2017

Kun maha kasvaa, mitä päälle?

 Raskauden ja etenkin kasvavan vatsan myötä vaatekaapin sisältö kaipaa edes hieman päivittämistä. Vaikka monet tunikat, mekot ja joustavat trikoovaatteet sopivat loistavasti myös raskausvatsalle, kaipaan itse ainakin mukavia alaosia. Mitään perinteisiä mammahousuja en kuitenkaan todellakaan halua, sillä suorastaan vihaan mahan päälle tulevia malleja.

 Ihan pelkkien äitiysvaatteiden käyttöikä on melko lyhyt. Tuntuu siis hullulle täyttää vaatekaappi pelkästään niillä. Raskauden jälkeen on usein kuitenkin käyttöä imetysvaatteille, joista ilahduttavan moni menee jo raskausaikanakin! Näin vaatteille tulee pidempi käyttöikä, eikä laadukkaan imetysvaatteenkaan kenties korkeampi hankintahinta tunnu niin pahalle.

Itse olen vasta ehtinyt päivittelemään housupuolta, joita matalana mallina onkin hieman hankalaa löytää. Yhdet lempparimallit olen kuitenkin onnistunut löytämään ja niitä lähtikin muutamat matkaan Lapsimessuilta mukavaan messuhintaan :) Muuta valikoimaa selatessani keräsin teille kollaasiin muutamia ideoita.

1. Mamalicious imetys- ja äitiysmekko 39,99€ Mammas.fi

2. Mamalicious imetys- ja äitiyspaita 24,99€ Mammas.fi  Tämä paita vaikutti todella mukavalle materiaalille ja olisi ehdottomasti kotiutut myös meille Lapsimessuilta, ellei eräälle nuorelle miehelle olisi iskenyt kiire vessaan. Miehet :D

3. Boob imetysmekko 79,95€ Saatavina kolmessa eri värissä. Laadukas mekko kesään yhdeltä luottomerkiltäni.

4. Boob imetyspaita 49,95€ Saatavina useassa eri värissä.

5. Mamalicious äitiysfarkut 44,95€ Itse en ole vielä sopivassa koossa farkkuja löytänyt, mutta merkin Ella-jeggingsit ovat ne luottohousuni. Plussaa myös siitä, että näitä voi käyttää hetkisen synnytyksen jälkeenkin!

 Suositteko te raskausaikana äitiysvaatteita vai jotain muuta? Mikä on ollut ehdoton lempparisi?
 

5 kommenttia:

 1. Minulla oli kummankin raskauden kohdalla menossa muutenkin jo sellainen tunika-vaihe, joten tuntui luontavalta tuntui mama-leggingsejä joita minulla silloin oli ainakin kymmenet + tunikaa. Heh. Minulla taisi olla yhdet mama-farkut ja muutama mama-kauluspaita joita pidin välillä töissä. Treenivaatteina käytin aika pitkälti tavis-treenivaatteita ja ihan loppuvaiheessa en edes enää raahautunut kuntosalille. Suurin murheeni oli kummassakin raskaudessa ulkotakit joita en millään olisi halunnut hankkia niin vähäksi aikaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän tuon takkituskan! Nytkin epätoivoisesti lämpimiä kelejä toivoen käytin normitakkia, kunnes sen vetoketju meinasi räjähtää. Tai sama takki on käytössä yhä, mutta vetoketju auki :D Millään en haluaisi uuteen takkiin sijoittaa, sillä kesällähän ei toivottavasti takkia tarvita ja syksyn on pakko olla lämmin :)

   Poista
 2. Mulla mahtui takit aina kiinni asti (siis normitakit). Farkkuja jouduin ostamaan ja sit ostin normaaleja pitkiä toppeja. Sobean huppari oli lemppari <3 Mä jotenkin kammoan niitä vaatteita, jotka oikein huutaa sitä "hei olen äitiysvaate" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa mullakin mahtuisi takki kiinni edes vielä nyt, mutta kun ei :D Normaalit pitkät topit yms. on kyllä ollut mullakin suosiossa :)

   Poista
 3. Kuten sanoit raskaus- ja imetysvaatteita ei harmi kyllä voi käyttää kuin verrattain lyhyen aikaa, mutta toisaalta juuri tuona aikana on mielestäni erityisen tärkeää, että vaatteissa on mukava olla. Itse olin ajatellut hemmottelevani esikoistaan odottavaa tytärtäni tällaisella luomu-imetyspaidalla.

  https://webshop.ruskovilla.fi/tuote/890

  VastaaPoista