29. marraskuuta 2013

Lasten toivelahjat

 Pian saadaan jo avata joulukalentereiden ensimmäiset luukut, joten lienee aika hieman katsoa lasten ykköslahjatoiveita. Kovin pitkiä toivelistoja lapsille ei tänäkään vuonna tullut ja molemmille toivojille mukaan mahtui perinteiset vaatteet, kirjat, pelit ja Legot. Tässä siis on nyt vain esiteltynä kaikkein toivotuimmat.

 Pikkutäryllä on pitkään ollut Autot-elokuvan hahmot ykkösleluina ja nyt ne ovat saaneet rinnalleen Lentsikat-hahmoja.  Yksi Lentsikka toivelistalta löytyikin, muttei se yllä suosituimmaksi. Niin ei tee myöskään toivottu Octonautit lelu. Se yksi ja ainoa lahja, jota huokaillen malttamattomana toivotaan on Emekin tukkirekka.

Kuva täältä
 Tämän poika myös tulee saamaan. Meillä on ennestään useampi Emekin auto ja ollemme erittäin vakuuttuneita laadusta. Kerran eräs "perintö"auto tippui katonrajasta lattialle, mutta autolle ei käynyt yhtään mitään! Suomalaista laatutyötä siis! Emek täyttää muuten tänä vuonna 30 vuotta joten onnittelut lienevät paikallaan.


 Tellun toivelistasta näkee, että tyttö alkaa selvästi olemaan jo iso. Perinteisten toiveiden lisäksi listalla oli mm. uudet korvikset harjoituskorvisten tilalle. Ykköstoive oli kuitenkin vielä lelupuolta ja vieläpä kauan kaivattu Sylvanian families-sarjan talo.

Kuva täältä
  Löysin hyvällä alella vaahteramökin, joten pieni talo kalusteineen tulee paketista myös kuoriutumaan :) Tämä voidaan liittää pyökkimetsän talon kanssa, joten ehkä joskus sitten hankimme vielä sellaisen?

 Jyrä ei tietenkään ole joulupukille kirjoitellut, mutta Tellua huoletti niin jääkö pikkuveli ilman lahjoja ja toivoikin Jyrälle tutteja, harsoja ja unirätin. Oikeastaan poika ei mitään tarvitsisikaan, joten taidan ehdottaa kyselijöille vaikka lahjarahojen laittamista hyväntekeväisyyteen esim. lastensairaalahankkeelle. Tuskin Jyrä silti ihan ilman pakettia jää sillä tontut ovat vinkanneet kotikutomon sauhuavan. Itsetehdyt ovatkin niitä parhaita kääreen täyttäjiä  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti