7. maaliskuuta 2013

Suurten asioiden äärellä

 Vieläkään en ole saanut tartuttua kunnolla kameraan ja syykin siihen on todella suuri. Siinä missä kevät saa aikaan naisissa vauvakuumetta ja miehet kuumeilemaan puolestaan autoista on meillä kuumeilun aihe vieläkin suurempi. Talo täytyisi saada tai siis sopiva talopaketti tai pohja löytää. Netistä olen vähäisellä omalla ajalla selaillut vaihtoehtoja, mutta ei oikein innosta mikään valmiista ratkaisuista. Toki talopakettienkin pohjiin voi joitain muutoksia aina tehdä, mutta tulisikohan kuitenkin jokin muu ratkaisu halvemmaksi? Toimivuudesta en missään nimessä halua tinkiä ja niinpä kaikelle on löydyttävä kunnolla paikkansa.

 Pitkään ollaan myös mietitty nykyisen talon laajennusta, sillä perhekoon kasvaessa lisätilaa tarvitaan. Kuitenkaan laajennuksella ei saisi nykyiseen kokonaisuuteen huimasti lisää toimivuutta ongelmakohtien ollessa jossain ihan muissa kohdissa, joten onko siihenkään järkeä rahojaan pistää?  Etenkään kun samalla pitäisi tehdä muutakin kallista kuten uusia ikkunat, joita on määrällisesti lähes kahden omakotitalon verran.

 Talokuume on siis kova! Jos tästä joskus ratkaisu saadaan tehtyä niin luvassa on varmasti myös sisustuspohdintaa ja muuta aiheeseen liittyvää. Mutta ennen niitä pitäisi ongelma osata ratkaista ja pistää hommat eteenpäin. Katsellaan siis mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan!

2 kommenttia:

  1. OI, ihanaa! Talojuttuja sitten blogiin pliis! :) Niitä on kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulee useampiakin juttuja kunhan joskus tässä vauhtiin päästään eli lähinnä osataan päättää tonttivaihtoehdoista (onneksi näin maalla tiedetään myös saavamme haluamamme) ja tietysti itse talosta.

      Poista