14. tammikuuta 2013

Kuva-apuja kaivataan!!!!!

 Olisi muutama postausidea odottamassa toteutusta, mutta eihän tästä mitään tule kun en saa kuvia lisättyä!! Missä siis vika?? Olen poistellut vanhoja postauksia, mutta siltikään ei anna valita uusia kuvia lisättäväksi. Auttakaa siis nyt joku ihana ihminen avutonta mummelia!

4 kommenttia:

 1. Hei, mitä se sanoo kun yrität lisätä kuvia? Onko se "kuvatila" ns. täynnä vai mitä? Oletko katsonut sieltä Picasan webalbumista mikä tilanne siellä on?

  VastaaPoista
 2. Siihen tulee vaan pelkkä teksti "Voit lähettää JPG-, GIF- tai PNG-tiedostoja." mutta ei siis sitä kohtaa mistä niitä kuvia pääsisi lisäämään. Täytyykin katsoa tuota Picasan tilannetta! Viimeksi tosin herjasi jotain eikä päästänyt sinnekään, mutta toisaalta samaisella kerralla oli ongelmia kyllä bloggerinkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata mikä tilanne siellä Picasassa on! Outo juttu tuo! Kerro miten kävi!

   Poista
  2. Kyllä siellä pitäisi vielä tilaa olla (mikäli nyt osasin ruotsia oikein tavata kun vihdoin sinne asti ylitäätään pääsin) eli ei hajuakaan mistä nyt mättää! Täytyy toivoa, että mies olisi edes hieman fiksumpi kun on eihän tästä mitään tule ellei kuvia saa lisättyä!

   Poista