11. joulukuuta 2012

Eikun saappaat

 Varmasti monen pienen lapsen lempikengät ainakin jossain vaiheessa ovat olleet saappaat. Meilläkin Pikkutäry rakasti niitä ja lähes ensimmäinen lausekin oli: Eikun saappaat! Mielellään vielä viime syksynäkin puki ne ulkoleikkeihin. Talven kovemmilla pakkasilla ei saappailla tarkene, mutta onhan olemassa huopikkaat. Siis Lahtiset, jotka ovat suomalaista käsityötä.

Pikkutärylle näissä sopivassa koossa on liian pitkä varsi. Jostain varastosta poika kuitenkin kaivoi kaksi numeroa liian pienet ja päätti ettei kauppaan lähdetä muilla kengillä.

 Kuva on luokattoman huono, mutta poika rakastui näihin. Oikeastihan näissä pitäisi kutistumisen takia olla noin yksi koko jalkaa suurempi eikä kahta kokoa pienempi, joten täytyy tonttujen yön aikana lainata näitä ja piilottaa parempaan jemmaan. Mutta siis Pikkutäry voi suositella näitä pienille (ja miksei isommillekin) vilujaloille eikä näiden pakkaskenkien hoitaminenkaan paljon vaadi!

 Jos kiinnostuit jälleenmyyjät löydät tästä . Näköjään myös ainakin Jaanan kenkä myy netin kautta huopikkaita. Löydät sen Lahtiset-valikoiman täältä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti