24. huhtikuuta 2012

Löydöstä hutiostokseksi?

 Pääsiäisen tienoilla löysin reissullamme kirppikseltä Mini Rodinin ihanan farkkuhaalarin koossa 92/98. Haalari oli aivan uudenveroisessa kunnossa ja maksoi alle puolet uuden hinnasta, joten mukaanhan se oli napattava! Reissun jälkeen haalari jäi laatikkoon ollessaan silminnähden iso vielä pojalle kunnes Eppusen kaapilla - blogin suloisella Epulla oli samainen haalari päällä. Tänään sitten kaivoin sen haalarin esille ja kun Tellun haalari sattui olemaan esillä sovitusta varten aloin hetken mielijohteesta niitä vertaamaan. Kuvat ovat luokattoman huonoja eikä tarkoitukseni ollut niitä edes koneelle siirtää. Koska kamerasta kuitenkin akku vähissä ja kuvat kertovat paljon paremmin kuin sanat niin olkoot ainakin hetken. Alla siis Ticket koossa 110. Kuten huomaatte tämä löytö ei ihan äkkiä ole Pikkutärylle sopiva.
2 kommenttia:

  1. Wooow, hieman on isoa kokoa tuo seuraava koko, siis kun meillä on se 80/86 eikä sekään mikän pieni :D Mutta kyllä te tuonkin satte vielä käyttöön ja sitten menee pidempään. Loistolöytö kuitenkin. :)

    VastaaPoista
  2. Jee, joku uskaltaa sentään kommentoidakin :D

    Itsekin yllätyin miten suurta tuo onkaan teidän haalariin verrattuna! Ajattelin, että ehkä syksyllä on tarpeeksi sopiva, mutta tuskin sentään :D Onneksi lapset kasvaa ja tälläisiä löytöjä tekee kuitenkin harvemmin.

    VastaaPoista