27. syyskuuta 2011

Tästä se alkaa!

 Joskus kauan sitten Tellun ollessa pieni mulla oli joku blogin tapainen Vauva-lehden sivuilla. Hiljalleen se vaan hiipui ja hiipui, mutta mieleen jäi pyörimään ajatus ihan oikeasta blogista. Tästä se nyt siis alkaa! Saa nähdä hiipuuko tämäkin hiljalleen vai kuinka käy, mutta koetetaan nyt.

 Täällä tuskin tulee hienoja kuvia Tellusta ja Pikkutärystä löytymään sillä meillä on miehen kanssa sopimus ettei liiemmin ainakaan kunnollisia lasten kuvia netissä näytellä. Kalliita vaatteitakaan täältä harvemmin löytyy. Vaikka Tellun kanssa rakastammekin shoppailua niin karu tosiasia on ettei meillä liiemmin ylimääräistä rahaa ole ja toisaalta maaseudulla asuessa on pitkälti verkkokauppojen ja lähikaupunkien tarjonnan varassa. Meillä lasten vaatekaapit täyttyvätkin kirppislöydöistä sekä alennusmyynneistä hankituista. Toisaalta nykyään onnekseni onkin jos jonkinmoisia tarjouspäiviä, jolloin niitä ihania uutuuksiakin saa jo pienellä alella :) Ulkoiluvaatteisiin ja kenkiin meillä kyllä panostetaan sillä lapsia ei meinaa saada sisälle edes iltamyöhäisellä ja varusteiden on oltava sen mukaisia.

 Niin mitä täältä sitten mahdollisesti löytyykään? Lasten vaatetusta varmasti pitkältikin, kenties lastenhuoneen ja miksei muutenkin sisustamista sekä ihan ylipäätään pieniä otteita Tellun ja Pikkutäryn elämästä.
Sen pidemmittä puheitta, Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin tänne, kun olit jättänyt mekkiä blogiini, mukavaa!

    Tulen varmasti toistekin!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että joku uskaltaa kommenttiakin jättää! :) Blogi päivittyy varmaankin ahkerammin, kunhan päästään väsyttävästä tautikierteestä eroon ja ajatuskin alkaa sen myötä taas toivon mukaan luistamaan.

    VastaaPoista