18. tammikuuta 2015

Uusi suomalainen lastenvaatetuttavuus: Hilla Clothing

 Käytiin eilen ohikulkumatkalla Prismassa tekemässä viikon ruokaostoksia ja lasten sukkatäydennystä. Törmäsin, tai oikeastaan Pikkutäry kirjaimellisesti, uuteen suomalaiseen lastenvaatemerkkiin. En oikeastaan aluksi edes tajunnut vaatteita, mutta pojan naarmuja katsellessani aloin samalla ihmettelemään vauvojen vaatteiden hieman hassua sijoittelua. Selvisi, että poika oli törmännyt uusiin suomalaisiin tuotteisiin. Mielelläni suosin kotimaista, joten kaupasta kotiutui Pikkutäryn uuden otsakoristeen lisäksi  Hilla Clothing- merkkinen 100% luomupuuvillaa oleva body.
 Hilla Clothing-vaatemallisto siis suunnitellaan ja tehdään kotimaassa. Lisäksi myös kangas valmistetaan ja painetaan täällä. Kotimaisten materiaalien lisäksi vaatteissa käytetään kreikkalaista GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, mutta tuotteet ovat saaneet korkean kotimaisuusasteensa ansiosta Avainlippu-merkin.
 Bodyn mukana tuli myös pikkumiestä kovasti kiinnostanut henkari, joka on valmistettu 100% kierrätettävästä voimapaperista.

   Tämä meidän body on kokoa 80 ja pienelle hieman reilu vielä. Käyttökokemuksia joudutaan hetken vielä odottamaan, mutta ainakin käteen tuote tuntui laadukkaalle. Bodyn hinnalla (19,95€) toki saisi useamman muun bodyn, mutta onko tärkeämpää hinta vai laatu ja kotimainen työllisyys? Omasta mielestäni tuo bodyn hinta ei ole laisinkaan paha suomalaiseksi tuotteeksi!

 Kannattaa käydä tutustumassa lisää raikkaaseen mallistoon merkin kotisivuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti