19. tammikuuta 2015

Kyllä isosisko ilahtuu?!

 Olin aamulla laittamassa pyykkiä miehen katsoessa poikien perään. Miehelle oli kuitenkin tullut tärkeä työpuhelu, johon hän keskittyi. Pojat olivat salaa hiipineet lastenhuoneeseen. Meillä pienin ei saa siis vielä yksin yläkertaan mennä pikkulegojen yms. takia. Mitäpä oli parivaljakko lastenhuoneessa keksinyt? No sotkukilpailun!!! Voi älli ja tälli sentään! Mahtaa olla isosisko mielissään huoneen näyttäessä nyt ovelta katsottuna tältä
 Ei ole itseltänikään itku kauhean kaukana sillä ovat mm. lötköpötkönkin käyneet jemmasta ylähyllyltä kaivamassa, alusvaatelaatikot tyhjentäneet, levitelleet valtavan laatikollisen pikkulegoja pitkin huonetta ja Tellun pikkusälälaatikot saaneet myös kyytiä. Oikeastaan vain osa vaatteista ja kirjoista on vielä paikallaan muiden peittäessä koko huoneen lattian!

 Mitäpä Pikkutäry sanoi puolustukseksi? Kilpailu oli kuulemma pienimmän keksintö. Todellisuudessa siis Jyrä on varmaan yrittänyt kurkottaa jotain laatikkoa, joka on kaatunut ja isompi on keksinyt kilpailun. Onpahan taas mieskin viisaampi ensi kerralla siivottuaan yhdessä Pikkutäryn kanssa sotkun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti