2. tammikuuta 2015

Haave todeksi alesta

 Joka paikassa on nyt alet käynnissä, mutta olen melko hyvin vielä malttanut mieleni. Meillä kun olisi aivan ensin ostoslistalla nuorimmaiselle vihdoin se turvaistuin (miten sen valinta voikin olla niin vaikeaa??) ja Pikkutärylle toiseen autoon istuin myös. Muutama juttu on kuitenkin tullut jo ostettua kun hyvällä alella on vastaan tullut.

 Muistatteko, kun kerroin täällä haaveilleeni jo viime talvena pienimmälle huopatossuja? Ei ole tämäkään talvi vakuuttanut niin että olisin tossuja mennyt ostelemaan. Tässä tapauksessa lähes syksyä muistuttava talvi oli onneni sillä toteutin haaveeni huomattavalla alella!
 Nyt meidän eteistä siis koristaa pienet huopikkaat, joista maksoin vain 10€! Kooltaan nämä ovat kyllä vielä isot, mutta eihän se päiväunilla haittaa mitään!
 Näistä huopikkaista puuttuu siis kuminen pohja, joten ulkona näillä ei juurikaan pienin pääse tepsuttelemaan. Varpaat pysyvät kyllä varmasti lämpiminä ja hyvällä tuurilla mahtuvat vielä ensi vuonnakin. Tätä tosin epäilen, mutta eipähän nämä olleet hinnallakaan pilatut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti