14. tammikuuta 2015

Kiitos riittää!

 En itse tykkää juurikaan talvesta. Vilukissalle on aivan liian kylmää. Lasten takia olen kuitenkin aina toivonut lunta. Talvi menee nopeammin kun ulkona on mieluista puuhaa ja hiihtäminen sekä luisteleminen ovat kehittävääkin puuhaa. Viime öiset sateet ovat tuoneetkin vihdoin lunta ja vieläpä sen verran, että totesin sen aamulla minulle jo riittävän.

 Mitähän kaikkea lumen alle onkaan lasten toimesta jäänyt? Onneksi hiihtovälineet näyttivät kaikki olevan terassilla eikä jossakin lumen alle hautautuneena!

Pieninmäiseltä on molemmat puvut joutuneet liian isojen vaippojen vuoksi pesuun. Kaikki tutut ovat vuodenvaihteen jälkeen ihmetelleet kuinka kovasti meidän pienin on kasvanut. Pakko kai tuo on uskoa! Aamulla kotimittauksessa 76cm ja 9,1kg. Otettiin tämä Reiman 80cm:n puku ulos ja haarat olivat vielä jossain polvissa, mutta hihoissa on tosi hyvät kiristykset!
 Liikaa lunta ja hieman reilu puku saivat pojan etenemään pitkästä aikaa kontaten kunnes koko naama oli ihan lumessa. Nyt on onneksi piha taas kolattu ja päästään paremmin ulkoilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti