7. tammikuuta 2015

Suosittelun arvoiset?

 Kun on oikein pieni ja hentoinen käsi, ei kaikki hanskamallit tunnu sopivan. Pienimmän käsi myös on helposti kesälläkin kylmä joten sekin asettaa hanskalle jo omat haasteensa. Suhtauduinkin hieman epäilevästi joulupukin pienimmälle tuomiin Didriksonsin hanskoihin. Eivät ensituntumalla vaikuttaneet lämpöisimmästä päästä olevilta, mutta annoin toki niille mahdollisuuden.

  Ilokseni huomasin olleeni väärässä. Nämä ovat pitäneet sormet lämpiminä kovimmillakin pakkasilla kun on ohuet merinovillalapaset laittanut alle. Pysyvät myös todella hyvin kädessä tuon kuminauhansa ansiosta.
 Peukalonkin saa lapsen ollessa yhteistyökykyinen todella helposti paikoilleen tarpeeksi alas tulevan vetoketjun ansiosta. Kokona näissä on 0/2. Tarkemmassa ulkonatyöskentelyssä nämä vievätkin pienimmän hermot kun poika ei saa otettua kunnolla kiinni hanskojen otepinnasta huolimatta. Vedenpitävyyttä ei olla vielä kunnolla testattu joten siitä en uskalla sanoa yhtään mitään. Ovat siis kyllä vedenpitävät, mutta miten fuskaa kuitenkin melko alas tulevan vetoketjun kohdalta?

 Tämä malli on Biggles Kid's Zip ja kokovaihtoehtona on myös 2/4. Ilman vetoketjua saa samaa hanskaa myös kokovälillä 0/2- 8/10. Molempia malleja saa Babyshopista.  Tätä meillä olevaa mallia löytyy punaisena myös ainakin pienemmässä koossa XXL:stä  14,90€ ja molempia kokoja Stadiumista 19,9€

 Onko jollakin kokemuksia isompien mallista? Mietin kuinkahan meillä Pikkutäry suhtautuisi tuohon kuminauhaan. Onko hankala itse pukea tai ahdistaako muuten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti