8. tammikuuta 2015

Alettaako?

 Olen aina pyrkinyt ostamaan suurimman osan lastenvaatteista alesta. Tänä vuonna ei vaan ole innostusta syntynyt. Huopakenkien ja yhden postin matkassa olevan paketin lisäksi olen ostanut vain itselleni Me&i:lta kotihousut ja nämä.
 Kaikki vähintään puoleen hintaan! Tuo merinovillainen kauluri nyt oli todellinen heräteostos, mutta maksoikin vain pari euroa. Suunnitellut vaatevaraston täydennykset ja ensi vuoden toppavaatteet odottavat yhä innostuksen heräämistä. Onko joku muu innostusta vailla vai oletteko tehneet hyviä löytöjä?

 Jos innostus on vasta heräämässä niin ei hätää. Hyvinhän vielä ehtii! Tänään sähköpostiin on tupsahtanut postia ainakin Metsolasta jossa olisi ilmaiset postikulut 11.1 asti ja Molo Kidsin Pyxis haalarit puoleen hintaan. Racoonin verkkokaupassa puolestaan on talven vaatteet myöskin -50%  Nyt sitä toppaa siis saisi edullisesti jos sopivia kokoja on jäljellä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa oli löytää kotiäidin blogi.. <3 Täällä lähettelee terkkuja toinen kotiäiti Porvoosta. <3 Lapsia asuu kotona vielä kolme, yksi muuttanut kotoa ja kissoja ja koirakin on.

    Kirpsakkaa loppuviikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos päivän piristyksestä! Sulla taitaakin olla jo varsin kunnioitettavasti kotiäitivuosia takana?! Meiltä ei tytön harmiksi kissoja löydykään tai no haluaisihan se varmaan kaikki mahdolliset söpöt eläimet jos saisi päättää :D

      Poista