31. tammikuuta 2015

Tuliaiskassin sisältö ja paluu nuoruuteen osa 2

 Lupailin eilen näyttää tänään mitä pieni tuliaispussukkani pojille sisälsi. Tellu jäi siis tällä kertaa ilman sillä yksin hänelle on tulossa vaatepaketti postissa. Pojillekaan ei ollut tarkoitus mitään ostaa, mutta eihän alehaukka voinut hyvällä alella kauppaankaan jättää. Mitä pussi siis sisälsi?

  Pienimmälle kevääksi tai syksyksi riippuen jalan kasvusta Crocsin retro sprint sneakerit -50%. En tiedä millaiset ovat käytössä, mutta kevyillä kengillä luulisi pojan ainakin juoksevan ja kovaa. Kuntokuuri siis odottaa myös äitiä?
 Pikkutärylle Villervallan tähtipaita koossa 110. Tämä oli rekissä, jossa oli lappu puoleen hintaan. En tiedä oliko vahingossa kevään uutuus sinne joutunut, mutta kysyin myyjältä pariin otteeseen onko oikeasti alessa. Kuulemma oli joten enhän sitä voinut sinnekään jättää!

  Lopuksi lauantai-illan kevennykseksi paluu nuoruuteen osa 2.  Vuonna 1995 päätin levykaupassa hetken mielijohteesta ostaa uutuuslevyjen joukosta  Apulannan Attack of the A.L People cd:n. Koukkuun jäin yhtyeeseen ja nyt tuo kallis aarteeni on säilytyksessä hyvin lapsilta suojellussa paikassa. Loppuun siis kevennykseksi vuoden 2014 versio kappaleesta Päivästä toiseen
 Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Villervallan vaattet kyllä niin kivoja ja mukavia. Tyttärellä käytössä raidallinen potkupukuasu ja on kyllä lemppari. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin lapset tykkää käyttää näitä kun tuntuvat kuulemma mukaville päällä :)

      Poista