14. kesäkuuta 2015

Sateisena lomapäivänä

 Kesäloma on ihan tylsä. Näin totesi Tellu muutama päivä sitten. Ainaiset sadesäät saavat loman tuntumaan piinalle sillä ulos pitäisi päästä kesän riemuista nauttimaan. Sateisena lomapäivänä voi sisälläkin olla kivaa. Silloin voi vaikka kilpailla kuka saa kerättyä korkeimman muistipelitornin.
 Tämä kiva Late Lammas-muistipeli on voitettu  Tittin blogiarvonnasta. Puisella muistipelillä voi pieninkin pelata ilman pienen pelijännityksessä tuhoutuvia palasia sillä nämähän ei mene imeskellessä rikki :) Lisää näitä puisia Late Lammas pelejä löytyy Tiiperotaaperosta ja harkitsenkin myös kohta 3-vuotiaalle kummilapsellemme lahjaksi omaa peliä.
 Nyt kuitenkin kiiruhdamme taas juhlimaan. Tämän päivän jälkeen olemme selvinneet kesäkuun juhlinnassa jo yli puolivälin. Saa nähdä riittääkö turnauskestävyys loppuun saakka :) Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Mä maraton -kommentoin nyt täältä kaikkiin samalla kertaa kun pääsin kunnolla nettiin. :D
  Jaksaa, jaksaa! Meillä on sunnuntina kans kesäkauden ekat juhlat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tässä kuussa juhannnusta lukuun ottamatta kaikki viikonloput juhlia täynnä ja muutamat synttärit vielä arkenakin. Saapahan herkutella luvan kanssa ja onpahan lapsillekin mukavaa ohjelmaa kun muuten tuntuu olevan syksyiset säät :)

   Poista