28. kesäkuuta 2015

Hiljainen talo

 Tuli kaiken keskellä pidettyä blogista pari vapaapäivää. Vietettiin perheen kesken hieman yhteistä aikaa käymällä muutamassa kesätapahtumassa ja kyläilemässä sekä pakkailin urakalla. Nyt talo on oudon hiljainen. Tellu lähti viikoksi leireilemään.
 Rinkka on kyllä hurjan kätevä! Tavaraa on paljon ja rinkallakin painoa on, mutta hienosti tyttö sai itse kaiken autoon kannettua ja varmasti leiripaikalla bussista kauemmas teltallekin :)
 Jo yhden lapsen poissaolo tekee talosta hiljaisen, mutta meidän Legoukkeli lähti myös omien sanojensa mukaan viikoksi yökyläilemään mummolaan.

 Me pienimmän kanssa lähdemme viemään miehelle evästä ja jotain mansikkaista herkkuakin tekisi kovasti mieli :) Katsotaan nyt mitä kivaa keksimmekään ettei ikävä iske. Lapsethan kyllä pärjäävät, mutta pärjääkö kotiväki? :D

2 kommenttia:

  1. Ennen tuntui tosi oudolle jos isompi lähti mummulle vaikka Mini olis jäänyt kotiin. Nykyään vaikka harvoin käyvät niin ei tunnu enää niin oudolle vaan sitä osaa relaa jo ja vaikka nostaa jalat sohvalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tääläkin siis vielä joskus opitaan rentoutumaankin :) Pienin ainakin on nyt nauttinut jakamattomasta huomiosta :)

      Poista