25. kesäkuuta 2015

Lahjotut

 Aamulla päätäni jomotti kolmatta päivää putkeen. Lepäilyn sijaan oli lähdettävä sairaalalle tutkimuksiin ja vieläpä pienimmän päiväuniaikaan. Tiedossa oli myös muutama näytteenotto Pikkutäryltä, joka pelkää neuloja. Pienin ei vielä ole osannut pelätä, mutta Pikkutäryn esimerkillä en uskaltanut edes ajatella millainen seuraavasta kerrasta kuopuksen kanssa tulisi tai miten ylipäätään selviäisin tästä päivästä.

 Päädyin sitten käyttämään lahjontaa. Hyvästä käyttäytymisestä ja esimerkistä Pikkutäry saisi valita jotain herkkua jälkiruuaksi. Käynti meni pienimmän väsyvenkoiluja lukuun ottamatta niin hyvin, että kurvattiin kotiin kaupan kautta.
 Molemmille pojille tehtiin oikeat jätskiannokset. Josko ensi viikolla tulisi ne luvatut helteet ja päästäisiin nauttimaan useammin viilentävästä jälkiruuasta? Terveellisempiä kesän kylmiä herkkuja siis tulossa kunhan olotilani sen sallii :)

 Käytetäänkö teillä tällaista lahjontaa vai miten selvitätte vastaavat tilanteet?

4 kommenttia:

 1. Noi näytti niin hyvälle kun puhelimella kuvat aiemmin katsoin :)! Joskus joo lahjotaan esim kaupan hampurilaisella/grillimakkaralla/tikkarilla/keksillä/mehulla tms mitä nyt ei muuten ihan jatkuvasti saa :) Toimii usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuulemma paremmat kuin jätskikiskalla :D Tosin meillähän allergian takia jätskikiskalla laitetaan tavallinen pallokin kuppiin eikä olla sieltä annoksia edes ostettu :)

   Poista
 2. Tunnustan, on tullut lahjottua satunnaisesti esim. Jäätelöllä, että saan lapset ulkoa sisälle ja saunaan pesulle :D onhan nuita, konsteja ja keinoja xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni lahjonta silloin tällöin ei liene pahaksi kenellekään :) Hyötyyhän siitä molemmat osapuolet :)

   Poista