30. maaliskuuta 2018

Pääsiäisjuttuja

 Ehdimme jo kovasti odottaa pääsiäisloman alkua, vaikka tänä vuonna se pitkälti kotona meneekin. Viimeiset päivät ja viikot ovat tuntuneet olevan yhtä hässäkkää, joten on ihanaa muutamaksi päiväksi rauhoittua viettämään aikaa perheen kanssa ilman aikatauluja. Syödään herkullista ruokaa, leikitään ja ulkoillaan koko perhe yhdessä ilman sen kummempia suunnitelmia.
 Pääsiäisen aikaan on mukava myös nähdä ystäviä. Tänäänkin sain halata ensin kummin murusta kotona ja illan edellä käytiin vielä kyläilemässä toisaalla. Onnia tämä väkimäärä hieman stressaa, joten vastaavia maratoneja emme loppulomalla harrasta, mutta kakkukahveille odottelemme vielä vieraita useammassa erässä. Vieraissa on myös se hyvä puoli, että saa leipoa useampaa lajiketta herkkuja jolloin leivonnaisen päättäminenkin on hieman helpompaa :D Tellun suunnitelmissa on tehdä Kinder-kakkua, kun taas itse haaveilen jostain raikkaammasta kuten sitruunasta tai passionhedelmästä.
 Tietysti osittain mennään pikkuisen rytmin mukaan tai lähinnä minä menen. Kesäaikaan siirtymisen jälkeen pikkuinen on nimittäin yrittänyt saada vanhempiaan leikkimään jo viiden aikoihin. Jostain kumman syystä etenkin yöllä töistä kotiutunut mies ei innostu idealle ja itsekin mieluusti torkkuisin hieman pidempään. Onneksi hetken juteltuaan pikkuinenkin yleensä vielä torkahtaa heräten vasta seitsemän paikkeilla.
 Ulkoilun, leikin ja herkuttelun lisäksi me myös pelailemme pelejä sekä askartelemme uusia pääsiäiskoristeita. Jo viikolla lapset tekivät helmimassasta suloisia tipusia ja höyhensiimasta kranssin lastenhuoneen oveen. Tarkoitus olisikin ainakin tehdä vielä muutama pupunen sekä tietysti maalata munia!

Eniten lapsia koko lomassa taitaa kuitenkin jännittää tuleeko niitä suklaamunia. Tai mahtaakohan pääsiäisyönä oikeasti lennellä noitia? Kaunis kuutamo taivaalla ainakin valaisee :) Mitä sun pääsiäiseen kuuluu?

 Ihanaa pääsiäistä♥

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja <3 Meidän pääsiäiseen kuului lähinnä yhdessäoloa, laskettelemista ja hyviä ruokia. Aika täydellistä siis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Teidän jutut kuulostaa ihanalle pääsiäiselle! Mitä muuta sitä voisikaan enää kaivata? :)

      Poista