22. syyskuuta 2014

Lastenhuonetta järkevämmäksi

 Kuten eilisessä postauksessa mainitsinkin, päätettiin sittenkin vielä tämän kodin lastenhuonetta muuttaa. Aikaisempi ratkaisu ei vaan osittain toiminut ja aiheutti tuskaa niin huoneen asukeille kuin heidän vanhemmilleenkin. Tarkoituksena oli ostaa STUVA-sarjaa, mutta ihmisvilinä, olematon ajatustyöskentely ja nälkäinen shoppailijalauma sai meidät lopulta tarttumaan ensimmäisiin vastaantuleviin paketteihin. Huoneen kannalta ehkä olisi ollut parempi syöttää lauma ravintolassa, mutta jonot olivat niin pitkät ja hitaasti liikkuvat että siinä olisi päre palanut miehen lisäksi lapsilta.

 Huone on vielä aivan mullin mallin, mutta koska en tiedä milloin sen kuntoon ehdin laittaa niin väläytän huoneen säilytysratkaisuja hieman nyt silläkin uhalla ettei kuvaaminen oikein onnistu. Aloitetaan siitä mihin huoneessa oltiin jo ennestään kovin tyytyväisiä eli Tellun sängynaluslaatikoihin. Kaksi laatikkoa vetää mahtavasti sisäänsä tyttöjen pikkusälää.

Alennuksesta ostetut Luhdan korit on helppo ottaa laatikosta pois ja tarvittavat lelut löytyy helposti niiden ollessa omissa laatikoissaan.

Mitä me sitten ostimme STUVA-sarjan tilalle? Kaksi valkoista Kallax-hyllyä, jotka kiinnitettiin pystysuunnassa. Lapset olisivat molemmat halunneet omat, Tellu vaaleanpunaisen ja Pikkutäry turkoosin, mutta koska tulevan kodin värimaailmasta ei ole vielä mitään tietoa ja hyllyt tulivat vierekkäin otimme valkoiset. Kaksi erillistä hyllyä valitsimme taas isomman sijaan juuri sen takia että hyllyt saadaan sitten tulevaisuudessa jaettua molempien huoneisiin. Laatikot on lasten valitsemat, mutta täytyy jostain muualta etsiä vielä sopivia. Pikkutäry oli illalla erittäin ahkera ja olisi täyttänyt vaikka koko hyllykön.
  Hyllyn päälle jää vielä mukavasti tilaa mm. Sylvian rakennuksille, jotka eivät vanhaan hyllyyn edes mahtuneet vaan joutuivat majailemaan siellä täällä.
 
  Tellu laittoi mansikka-auton omaan lokeroonsa. Kaksi ylintä kerrosta on siis pääasiassa tytön omia ja kaksi alinta Pikkutäryn.
  Nyt muumiteatterikin mahtuu hyllyyn, mutta sopisi se myös hyllyn päällekin. Korkeampi majakka vaan on yhä ilman sopivaa tasoa.

 Se meille kotiutunut ainut STUVA on yhä keskellä olkkarin lattiaa.
Koottiin tätä nuorimman kanssa yöllä ja Pikkutäry aamulla alkoi jo laatikkoa täyttämään. Väri on pojan ihan itsensä valitsema ja alkuperäisen suunnitelman mukaan junaradan piti laatikkoon hypätä. Katsotaan nyt mitä lopulta täältä löytyykään!

 Onko teillä jaettavaksi hyviä lelujen säilytysniksejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti