26. heinäkuuta 2016

Nautitaan vielä kun voidaan

 Pikkutäry tuli muutama päivä sitten hädissään luokseni. Hän oli löytänyt maasta jo kauniin puna-keltaisen lehden ja pelkäsi syksyn tulleen. Onneksi kuitenkin kesä on vielä täällä!
 Helteet voivat toki tuntua kamalillekin viimeistään siinä vaiheessa, kun nukkua pitäisi eikä uni kuumuuden vuoksi tule. Meilläkin sisällä mittari näyttää nyt 26 astetta, joten mieluusti sitä iltaa ulkona viettääkin. En kuitenkaan valita tästä lämmöstä, sillä se syksy sateineen saapuu kuitenkin ennen kuin ehtii kunnolla tajuamaankaan.
 Meillä siis nyt lomaillaan ja otetaan kaikki ilo irti näistä hellepäivistä. Ollaan vesisotaa, juodaan hellejuomia, löhöillään varjossa ja ehkä saan itseni tsempattua nukkumaan lasten kanssa leikkimökkiin. Mikäs tässä on nauttiessa kun lämmin ruoka ei maistu eli ruuan laitto on varsin helppoa ja nopeaa, pyykit kuivuvat kuin itsestään ja talo pysyy siistinä meidän ollessa ulkona?!
 Nauttikaa siis kesäpäivistä, kun se vielä on mahdollista♥

4 kommenttia:

 1. Huomasin muuten itsekin punaisia ja paljon kuivuneita lehtiä puista juuri toissapäivänä.. <3 Hurjaa! Meillä on kyllä ollut aika lämmin kesä, mutta uskallan toivoa että sitä jatkuisi vielä koko elokuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toivotaan myös ja kohtuulämmin syyskuukin ois vielä kiva. Meillä kun olis vielä niin paljon nähtävää, koettavaa ja tehtävää ja eihän ne kesähommat vesisateessa samalle tunnu :D

   Poista
 2. On kyllä kiva ku on näin lämmintä. Mullaki on pikkumies, joka tykkää leikkiä vedellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesileikit lämpimänä kesäpäivänä saa kyllä lapset suloisesti nauramaan♥ Vielä kun tarkenisi itse mennä uimaan :D

   Poista