14. helmikuuta 2016

Onnea on ystävät (sis. arvonnan)

 En ole koskaan ollut suuri ystävänpäiväfani. Koululaisena päivä ahdisti suuresti ja vanhempana olen yrittänyt muistaa ystävänpäivän olevan oikeastaan joka päivä. Kun on saanut jotain niin arvokasta kuin ystävän, on siitä syytä pitää kiinni ja kertoa kuinka tärkeä toinen onkaan useammin kuin kerran vuodessa. Lapset saivat kyllä tänään ystävänpäivälahjaksi uudet kirjat, lähimmät kortteja ja pienet kummilapset niitä sormivärejä :) Miehellekin on yllätys odottamassa, kun hän joskus alkuviikosta töistä kotiutuu. Ehkä tämäkin on yksi päivä, johon olen hurahtanut lasten myötä :)
 Kiitos hurahtamiseni, päätin myös järjestää pienen arvonnan kiitokseksi, että olette siellä. Te ihanaiset piristätte päiviäni ja saatte usein hymyilemäänkin. Vaikka kommentit aina suuresti ilahduttavatkin, tiedän, ettei aina vaan jaksa niitä laittaa. Eikä aina tarvitse olla mitään sanottavaa. Se etten minäkään aina ole kommentoimassa teidän blogejanne tai kommenttejanne, ei tarkoita ettenkö teistä välittäisi. Voitte olla ajatuksissani, vaikka minulla ei voimia muuhun olisikaan.
 Vaan nyt pidemmittä puheitta itse arvonnan pariin. Palkintona on tällä kertaa taas yllätys yllätys kirja! Timo Parvelan Paten aikakirjat matkaavat yhdelle teistä. Osallistua voi jättämällä kommentin ja tuttuun tapaan viralliset lukijat saavat kiitokseksi lisäarvan. Kerrothan siis monella arvalla olet mukana. Sähköpostiosoitteen jättäminen helpottaa voittajan löytymistä. Arvontaan on aikaa osallistua perjantaihin 19.2 asti. Onnea matkaan!

7 kommenttia:

 1. Pate-fanin äiti mukana lisäarvan kera. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Toinenkin Pate-fanin äippä ilmoittautuu yhdellä arvalla. Iloa päivääsi :)
  T. Nelliina
  nelliina(@)Yahoo.com

  VastaaPoista
 3. HennaJenniina
  Mukana arvalla, minuakin joskus ahdisti ystävänpäivä muttei enää kun ikää on tullut.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana. :)
  aitijamelukylanlapset@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Jee! Arvonta. Mukana kahdella arvalla <3 Sähköpostiosoitteen tiedätkin jo ;D

  VastaaPoista
 6. Meilläpä ei olekaan näitä ikinä ollut :) Mukana kahdella arvalla siis!

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana yhdellä arvalla!:)

  juliaana.moberg@gmail.com

  VastaaPoista