1. helmikuuta 2016

Alesta kenkiä kevääseen

 Eilen vietettiin perheen kesken mukavaa sunnuntaita hieman normaalia juhlavammin. Juhlinta on vanhalle rankkaa ja lopulta migreeni veikin voiton. Tänään ollaan kuitenkin jo uudessa päivässä, viikossa ja kuussakin ja mikäs sen ihanampaa kuin nauttia ulkoilusta piristävässä auringonpaisteessa. Tarkoitus oli luistelemassakin käydä, mutta jää oli hieman turhan pehmeää. Josko ne helmikuun pakkaset vielä tulisi ja päästäisiin Onnin kanssa vielä ulkojäällekin
:)

 Juuri viime viikolla sanoin etten suuremmin ole alesta innostunut. Toppavaatteet ensi talveksi ovat yhä ostamatta, mutta tänään kotiutui paketillinen vaatetta itselleni. Niiden lisäksi olen nyt hankkinut hyvillä aleprosenteilla muutamia kenkiä kevääseen.
 Farkut ja tennarit ovat kaksi asiaa jotka meidän pojat, tai ainakin isompi painos, valitsevat automaattisesti ihmisten ilmoille lähtiessämme. Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun alennusprosentti oli varsin mukava -50%. Pojat saivat itse valita värit ja Pikkutärylle yllättäen taas punaista ja Onnille mustaa. Onnin ikiliikkujan kanssa kävi mittavirhe ja nämä ovat vielä turhan reilut, mutta josko viimeistään syksyllä sitten sopisivat :)
 Prismassa oli paljon kenkiä 60% alella ja Pikkutärylle sieltä löytyikin kevääksi mieleiset Vikingin goret. Kangaroosin kangaskenkiin poika itse ihastui kovin ja näille ei enää paljoa hintaa jäänytkään :)
 Onni rakastaa keltaista ja 60% alella hyllystä roikkui tasan yhdet pojan unelmien kengät. Ostin sitten nämä Vikingin goret ensi talveksi ja nyt jännitetään lähes vuosi onko koko sopiva! Ellei ole niin kai nämä saa jossain myytyäkin :) 

Uskallatteko ostaa lapsillenne kenkiä alesta jemmaan vai ostatteko suosiolla suoraan käytettäväksi?

4 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä kivoja kenkiä! <3 Meillä ollaan muutamaan kertaan ostettu kenkiä alesta. Joskus ne on sitten olleet sopivia ja joskus on mennyt huti. Olen aina ajatellut ettei se haittaa kun kerran saa edullisella.. (vitsi vitsi) Hahaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niiin totta! Eihän hukkaan mennyt aleostos muka mitään haittaa, kun se on puoli-ilmainen :D Tai ainakin ostaessa näin on hyvä ajatella ja ihmetellä vasta sitten, kun ostos ei oikeasti sovikaan :)

   Poista
 2. Ostan kyllä alesta jemmaan kenkiä. Meillä on sen verran paljon lapsia, että kyllä ne aina sitten jollekkin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin useamman lapsen kanssa jemmaan ostaminen ehdottomasti kannattaakin :) Mä olen alusta asti ostanut mm. luistimia ja monoja hyvän alen sattuessa kohdalle juuri tuolla ajatuksella, että jollekin lapsista ne varmasti mahtuu :)

   Poista