15. tammikuuta 2016

Plus plus puuhaa

 Perjantai alkoi meillä aivan liian aikaisin Pikkutäryn toimesta. Poika oli ennen kolmea tulossa herättämään, mutta heräsinkin itse outoihin, liiankin tuttuihin ääniin ja komensin pojan vessaan. Lopputulos olikin vessan lattialla. Nyt täällä on jännitetty oliko yöllinen itse sitä inhottavaa tautia, johtuiko se pojan valittamasta päänsärystä vai olisiko molemmat oireet jostain flunssasta tms. sillä poika on kovin voimaton ja hänelle on noussut kuumekin.

 Oikeastaan tarkoitus oli tulla esittelemään mitä kivaa joulupukki toikaan Tellulle. Kyse on siis ihanan monipuolisista Plus plus-paloista! Näistä on meillä kovasti nyt innostunut myös Pikkutäry ja mieskin eli 600kpl paloja on ihan liian vähän :D

 Nämä Plus plus-palat on tosiaan ihanan monipuolisia! Näillä voi tehdä palapelien tyyliin kuvia ja kirjaimia tai sitten rakentaa ruokia, asusteita, rakennuksia, koneita jne. Vain mielikuvitus tuntuu olevan rajana!

 Pikkutäry tarvitsi leikkeihin linnan ja lohkareen, mutta oikeasti näillä paloilla saa aikaan todella upeitakin luomuksia! Plus plussat on myös esim. Legojen tilalle kiva kaverilahjaidea sillä 300kpl maksaa noin 10€ ostopaikasta riippuen ja pari pienempääkin pakkauskokoa löytyy. Tuolla isommalla määrällä rakentelee jo ihan kivoja juttuja :) Pikaisella etsimisellä näitä löytyi ainakin Jollyroomista, Kärkkäiseltä, Br-leluista sekä Clas Ohlsonilta.

 Onko muut jo hurahtaneet näihin palikoihin? Näitähän ilmeisesti oli joskus viime syksynä Hesessä lastenaterian leluna? Tai kuulemma ainakin sieltä tonttu oli nämä Tellulle keksinyt.

 Sairastupa toivottelee rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua! Nyt ainakin täällä on pakkasesta huolimatta ihanan aurinkoinen talvisää :)

4 kommenttia:

 1. Oho, näyttävätpäs nuo kivoilta! En ollut ennen törmännytkään tällaisiin paloihin. Hyvää viikonloppua teidän poppoolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kivoja! Meidän omat on mini versioita (vaakana 20mm), mutta näitä on olemassa myös midiversioita (vaakana 50mm).

   Poista
 2. Näyttää kivoilta palikoilta! :) Meillä ei olla testattu näitä, legot ovat nyt tosi kovassa huudossa ja samantyyppistä innostusta tällaisetkin palikat voisi aiheuttaa. Oi, toivottavasti pääsette helpolla. Sairastelu ei ole koskaan ole hauskaa - blääh! Oikein mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapset tykkää hurjasti myös Legoista joten en yllättynyt että innostuivat näistäkin :) Olisin mieluusti jättänyt tämän taudin koditta, mutta eiköhän tästä taas pian kaikki kunnossa ole :) Käy vain sääliksi toista, kun lääkekään ei täysin vie päänsärkyä pois.

   Poista