29. tammikuuta 2016

Äidin ei tarvitse ymmärtää kaikkea

 Olen aina tehnyt lapsille selväksi ettei pihasta poistuta ennen kuin turvavarusteet on kunnossa. Koska suurin osa liikkumisestamme tapahtuu mutkaisella maantiellä, jossa autot ajavat vähintäänkin 80km/h, kuuluu meillä lasten turvavarusteisiin myös päivällä huomioliivit. Joulupukki toi Onnille kuitenkin jotain, jonka kanssa ei päivällä huomioliivejä tarvitse.
 Joo tässä Dimexin takissa lapsi kyllä varmasti näkyy! Kuitenkin tämä takki kuuluu osastoon 'Äiti ei voi todellakaan ymmärtää'. Onneksi äidin ei tarvitse kaikkea ymmärtääkään ja poika itsehän rakastaa takkia yli kaiken. Nyt pienellä työmiehellä on työmiesten takki! Myönnetään, että onhan Onni takissaan aika suloinen kun miehen kanssa töihin lähtee eväslaukku kädessään ♥ Mutta siltikään en vaan ymmärrä villitystä ja vielä vähemmän kun takkihan on ihan ylisuurikin pojalle!
 Onko teidän lapsillanne jotain vaatetta, jonka hienoutta äiti ei vaan ymmärrä?

2 kommenttia:

  1. No mut hei! Pitäähän työmiehellä nyt työmiehen takki olla! ;) Aivan mahtava! Meillä 4 v poika on aivan järkkymätön Ilves fani ja tuo ilves pipo löytyy meiltä ohuena, hieman paksumpana ja todella paksuna versiona. Ja tuo pipohan ei ole vain pipo vaan se on pojan sählypeleissä, joita pelailee kotona, kypärä! Ei, en voi ymmärtää, mutta pojat on poikii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä onkaan parempi työtakki kuin ihan oikea :D Kyllä joulupukki selvästi tietää mitä pienet työmiehet tarvitsee:) Ja ei äidit aina ymmärrä kaikkia tyttöjenkään juttuja! Täytyyhän lapsilla omat mieltymykset olla:) Ja meillä myös pipo voi olla leikeissä kypärä :D

      Poista