23. marraskuuta 2015

Joululahjat saatu jo (sis. arvonnan)

 Vielä ei olla edes joulukuussa, joten en myöskään ole ehtinyt ajattelemaan, mitä olisi kiva itselle edes haaveilla joululahjaksi. Enää ei kyllä tarvitse haaveillakaan, sillä mä sain jo kaikki joululahjani!
Mies on pitkin kuukautta kysellyt minkä älypuhelimen ostaisin itselleni. Vanhaan kunnon nokialaiseen luottaneena mulla ei ole ollut mitään hajua älypuhelimista. Tai siis siitä mikä olisi oikeasti hyvä ja mikä ei. Miehen kännykkää ja tablettia käyttäessä olen vahvasti ollut sitä mieltä, ettei mua ole älylaitteiden kanssa yhteen luotu. Ne ei vaan toimi mun käsissä! Viime viikon lopulla mies töistä tullessaan toi kukkien sijaan yllätykseksi hieman arvokkaamman lahjan oheistarvikkeineen.

 Kunhan pääsen vaihtamaan sim-kortin sopivaan, toivon tämän laitteen kanssa syntyvän edellisiä kokemuksiani paremman suhteen! Täytyy myös toivoa ettei nakkisormeni käyttäydy yhtä ilkeästi kun vanhan uskollisen Nokian kanssa. Se kun lentää vahingossa käsistä lähes päivittäin. Mikäli tämän puhelimen kanssa saamme muodostettua hyvän ja toimivan suhteen, niin ehkäpä blogi löytyy kohta myös Instagramista! 

Ensilumen, saatujen joululahjojeni ja lähestyvän adventin vuoksi päätinkin ottaa varaslähdön blogin jouluilotteluun. Nyt starttaa siis arvonta! Palkinnoksi olin jo aikaisemmin miettinyt jotain kotimaista ja hetken mielijohteesta päädyin Elsa Pitkäsen rukkasiin. Näitä on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan ja ovat todella helpot pienenkin lapsen itse pukea! Arvottavat rukkaset ovat kokoa 2-3. Koot näissä rukkasissa menee karkeasti ikäkausittain, mutta ovat reiluja. Onnilla on siis käytössä koko 1 ja tämä arvottavissa oleva koko menisi juuri ja juuri Pikkutäryllekin. Sanoisin siis koon olevan parhaimmillaan noin 3-4 vuotiaalle. Teipattuja saumoja näissä ei ole, mutta itse kangas kyllä kestää vettä.
 Arvontaan osallistuminen on taas kerran helppoa. Jätä vain kommentti alle ja anonyymit muistakaahan erottuva nimimerkki sekä mielellään sähköpostiosoitekin mahdollisen voiton varalle! Viralliset lukijat saavat taas kiitokseksi kaksi arpaa. Aikaa on osallistua tämä viikko eli sunnuntai-iltaan asti. Onnea matkaan!

19 kommenttia:

 1. Kiva arvonta :)

  -Tuuli

  VastaaPoista
 2. Elsa Pitkäsen rukkaset ovatkin ihan uusi juttu mulle! Oon tähän asti ostanut Reimalta tai sitten sellaiset oikein perinteiset nahkarukkaset. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 3. Oi! Toivottavasti tykkäät uudesta Iphonestasi :D Minä ainakin pidän omastani ja kamerakin siinä on suhteellisen hyvä. Ainiin, ja tietty ollaan mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 4. Mulla olisi myös älypuhelimen osto edessä - plääh, mutta kinttaat sen sijaan on kivat :)

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan! Mulla on juuri sopivasti 3 v poika, jonka haalarin väreihin nuo sopisivat oikein hyvin!

  VastaaPoista
 7. Minäkin osallistun :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Olisi ihana lahja kummipojalleni :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Monesti näitä miettinyt, kun kaikki näitä kehunut. Mukana siis arvonnassa. - Leena

  VastaaPoista
 10. Oi ihana arvonta! Mukana ollaan :) hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 11. HennaH
  On ihana ja tarpeellinen arvonta, pojalleni olisivat sopivat juurikin.
  Hauskaa joulun alusaikaa kaikille.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Aikku10
  Olen mukana arvonnassasi arvalla, on meillä pikkumies jolle olisivat kivat joulupakettiin.
  Hauskaa joulun odotusta.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 13. Peppinen
  Varmasti ovat hyvät hanskat, osallistun arvalla arvontaan.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Ihanan nostalgiset rukkaset, minullakin tällaiset oli pienenä :)
  s.kansakoski(at)luuku.com

  VastaaPoista
 15. Mukana kivassa arvonnassa!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Oi mikä joululahja! Onnea :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukava arvonta! :)
  veera.e.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Petite pomme:
  Kiitos kivasta arvonnasta, mäkin osallistun! Näitä hanskoja on sen verran kehuttu, että tekisi mieli kokeilla. Plussaa kotimaisuudesta, hämmentävää, että Suomessa kannattaa tällä hinnalla tehdä mitään...
  lapetitepomme at hotmail piste com

  VastaaPoista