21. marraskuuta 2015

Ensilunta!

 Aamuyöllä kaksi poikaa hyppäsi sänkyymme pomppimaan huutaen; Lunta, lunta, ulkona sataa lunta!  Äiti, isi lunta! Pikkutäry oli herännyt vessaan ja tullut olohuoneeseen ihmettelemään tätä ihmettä. Herkkäuninen Onni taas oli herännyt veljeensä ja hyvä ettei Telluakin herätetty tätä suurta ihmettä katsomaan. Hieman oli vaikeaa saada pojat vielä nukkumaan sillä lumellahan olisi pitänyt päästä leikkimään heti eikä kohta :)
  Aamulla ennen harrastuksiin ja kauppaan lähtöä lapset vihdoin pääsivät lumella leikkimään. Ei sitä lunta paljon ollut, sentti tai kaksi vain, mutta sai siitä tehtyä pikkuisia lumiukkoja. Hieman oli vaikeaa saada pojat autoon sillä lumihan voisi sulaa pois!

 Onneksi päästiin vielä kotiin tultuakin lumella leikkimään ja Onnista olikin hurjan hauskaa kopitella lumipalloilla :) Harmittaa vain, että aamulla akku oli lopussa ja nyt uudelleen ulos ehtiessämme Onnin päikkäreiden jälkeen alkoi olla jo pimeää. Nyt pimeys ei kuitenkaan haittaa sillä onhan meillä ohut valkoinen kerros valaisemassa :)

 Tunnelmallista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihana mini-lumiukko! :D Meilläkin satoi tänään (ihan pikkuriikkisen) lunta. Sen verran, että lapset saivat ihmetellä muutamaa valkoista hiutaletta auton päällä. Maahan ei kuitenkaan vielä jäänyt edes pientä lumikerrosta vaan se suli samantein! Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellu teki minimallisia lumiukkoja ensin koko perheen edestä, mutta koiruus teki niistä selvää. Suuttunut tyttö päätti sitten terassin kaiteelle tehdä uuden lumiukon ja siinä se vieläkin on :) Tosin taitaa sulaa koko aika hiljalleen pois eli mikään pitkäaikainen ilo ei lumi täälläkään taida olla. Ihanaa viikonloppua teidänkin perheelle ♥

   Poista
 2. Tänään meillekin oli satanut ensilumi. Se tosin suli melkein heti pois, mutta nyt alkoi tulla lisää. Saa nähdä, onko maa aamulla valkoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on yöllä satanut lunta, joten toivottavasti sielläkin on maa jo valkoinen :)

   Poista