6. huhtikuuta 2015

Meidän pääsiäinen ja helmipupu

 Pääsiäinen alkaa olemaan takanapäin. Tällä kertaa meidän pääsiäiskoristeet pysyivät kaapin uumenissa ja esillä oli vain lasten tuoreet askartelut. Ihanan rennosti meni nämä päivät muutenkin! Tavattiin ystäviä sekä sukulaisia, nautittiin oman perheen kesken yhdessäolosta, syötiin hyvää ruokaa ja iltaisin katselimme miehen kanssa yhdessä sohvannurkasta leffoja. Ulkoiltua tuli paljon auringon tehtyä paluun ja mies suunnitteli lasten kanssa pikkulinnuille linnunpönttöjä.

  Pääsiäiskukko tai -pupu kävi tottahan toki lapsille suklaamunia tuomassa! Sen verran pienet lasten huopakorit olivat, että salainen vierailu oli tapahtunut jopa kahtena yönä peräkkäin. Herkkuja on tullut siis syötyä. Suklaisten munien lisäksi pääsiäiseen on tietysti mahtunut munien maalaamistakin. Tellu teki myös puuhelmistä pupun.
  Ensin tyttö hahmotteli helmistä pupun mallin paperille. Olisi kuulemma pitänyt olla kahden isoimman helmen vielä isompia, mutta näillä mentiin. Helmiin kun kiinnittää neljä pätkää mieleistään nauhaa niin lopputulos on tällainen
 Tellu ei ollut tyytyväinen käsiin ja jalkoihin, mutta kivastihan tuo pajunoksaan narsissien luokse sopii roikkumaan.

Huomenna olisikin taas paluu arkeen. Haikeaa, mutta osaapahan taas ensi kerralla arvostaa näitä hetkiä :)

2 kommenttia: