13. huhtikuuta 2015

Parhaat tuliaiset

 Migreenipäivänä ei ajatus oikein kulje. Siksi palaankin vielä hetkeksi Lapsimessuille ja esittelen teille lasten lempparituliaiset.
  Telluhan on jo koululainen eikä viitsitty messujen takia pyytää hänelle vapaapäivää. Koska messuille pääseminen olisi ollut tytölle kovin tärkeä juttu, ei etukäteen kerrottu mihin mennään. Tuliaisia tuotiin kaikenlaista ja suurin osa onkin tytön omissa jemmoissa. Ivana Helsingin bambipurkki oli tytölle se kaikista mieluisin. Fazerin osastolta ostettiin iso pussillinen nameja. Kerran hammashoitajan ilme oli näkemisen arvoinen, kun Pikkutäry väitti meillä olevan joka päivä namipäivä. Ksylitolipastilleista ruuan jälkeen oli siis kyse, mutta meillä ne kulkevat nami-nimellä.
  Pienimmän suurin aarre oli Reipastuotteelta saatu pussukka. Pikku pelastajan työkirjaan ei muut saa koskea. Myös Skidin osastolta ostetut hätävaratutit ja tuttinauha on ollut tarkkaan varjeltuja.
  Pikkutäryn ehkä suurin aarre olikin messupostauksessa näkynyt palomiespuku. Myös Outletexposta löydetty Batman-hammastahna on ollut väsyneen pojan hampaidenpesun pelastus. Kustannus Mäkelän osastolta ostettiin kotimatkalle lukemiseksi kaksi uutta kirjaa; Paloauto rientää hätiin ja Suurin kaivuri. Kaivurikirja onkin nyt pienimmän lemppari.
 Tuli myös ostettua jotain mikä aiheuttaa vaan kinastelua. Pienin on hurjan kasvupyrähdyksen jälkeen kömpelö eikä meinaa pysyä edes tasamaalla pystyssä ja pikkutärylläkin on kasvun jälkeistä kömpelyyttä havaittavissa. Boblesin kana tuli napattua mukaan tasapainoa vahvistamaan, mutta sehän on niin kiva, ettei sitä voisi jakaa muiden kanssa. Nyt sitten kaikki kolme lasta kilpailevat kenellä kana oli ensin. Se niistä tavoista ja jakamisen riemusta!

 Nyt palataan takaisin arkeen ja jäädään odottelemaan ensi vuotta ja uusia messuja. Aurinkoista ja lämmintä alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti