20. maaliskuuta 2013

Tellun talvi

 Miehen palatessa töiden pariin päätin vihdoin tarttua kameraan. Pidemmän aikaa on ollut tarkoitus kuvata Tellun talvikamppeet, jotta pystyn kertomaan niistä kokemuksia vaan en ole saanut aikaiseksi ennen tätä päivää. Kameraan tartuttuani muistin kyllä heti kuinka "helppoa" homma Pikkutäryn kanssa onkaan. Sain sentään otettua muutaman suht' esittelykelpoisen otoksen, joissa rakas poikani ei komeile.

 Saanen nyt siis esitellä Pompdeluxin talvimalliston housut, jotka ostin 70% alella ja ovat olleet pelkästään eskarikäytössä.

 Ylemmässä kuvassa olevat lahkeet ovat kärsineet, mutta ovat sentään melko ehjät polviin verrattuna! Peppupuolesta ei nyt kuvaa ole, mutta eipä housut tosiaankaan sieltä suunnalta katsottuna sen paremmille näytä.

 Puvun takki on ollut käytössä koko kauden. Nopeasti katsottuna näyttää melko hyvälle, mutta hihoista löytyy sanomista.
 Hihansuut ja hihan saumateippaukset siis näyttävät, että käytetty on!  Vertailun vuoksi koko talven käytössä ollut saman merkin edellisen kauden haalari.


Polvissa näkyy hentoista nukkaa, mutta yleisilmeeltään kuitenkin siisti ja "pallopukuun" verrattuna jopa erinomainen. Ainut miinus on vuoresta revennyt jalkalenksun nappi. Kovemmalle koetukselle on varmaan kuitenkin tämä haalari joutunut eli takki-housuyhdistelmään olen todella pettynyt, mutta alesta ostettuna tämä haalari, kuten Pikkutäryllä koko talven käytössä ollut saman vuoden poikien mallikin, ovat kyllä olleet hintansa arvoisia.

 Jatkossa taidetaan kuitenkin palata takaisin luottomerkkien pariin. Ticketin haalari on kyllä nytkin ollut kotikäytössä, mutta ei ole mennyt vapaaehtoisesti Tellun päälle tytön itsensä tykätessä näistä varusteista enemmän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti