23. maaliskuuta 2013

Postin tuomaa

 Auringon lisääntyessä sitä herää monella tapaa. Itse tajusin lasten vaatekaappien täyttyvän pieneksi jääneistä vaatteista, joten viime viikolla postipoika onkin ollut kiireinen. Yritin napsia edelliseen postaukseen liittyvien kuvien ohella samalla muutaman kuvan tähänkin, mutta nämä alkavat olemaan jo melko huonoja erään pienen linssiluden tunkiessa kameran väliin ja saadessa uhmakohtauksen, koska kehtasin koskea HÄNEN uusiin vaatteisiinsa. Jotain niistä kuitenkin selviää ;)

 Me&i:n paketista saapui mm. Pikkutäryn rakastamat taskuhousut. Meillä on ollut useammat tuon malliset housut ja muut ei tahtoisi kelvata. Etenkin punaisista nallehousuistaan ei luopuisi millään ja harmittaakin etten tajunnut kokoa isonpana niitä jemmaan tilata. Onneksi ollaan kesää kohti menossa niin ei haittaa jos kotioloissa lahkeet lyhenevät :)  Mahtuuhan tuonne taskuun kieltämättä vaikka mitä joten ei ihme jos poika tykkää.
 Ja toisesta paketista kuoriutuikin sitten jokaiselle jotakin. Lippis on saanut supersuosion jo nyt ollen aamusta iltaan päässä. Meillä kaikuukin useita kertoja päivässä leveän hymyn saattelemana 'Äiiiitiiiiiii, miltä mä näytän?'

 Nyt meillä alkaa urakka virpomisvitsat. Mies teki urotyön pohratessaan umpihangessa pajunoksia hakemaan ja itse ehdin Tiimarin ovesta sisään kaksi minuuttia ennen sulkemista. Kerrankin muistin höyhenet ennen kuin oli liian myöhäistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti