17. tammikuuta 2018

Mitä kuuuluu, kukkuluuruu?

 Vaikka edellisessä postauksessa kerroinkin kaipaavani pitempiä yöunia tai enemmän omaa aikaa, kuuluu meille perheenä todella hyvää. Talossa raikaa nauru, hommat sujuu ja kaikilla on suurimman osan päivästä hyvä olla. Pikkuisen maha vielä vähän kiusaa, mutta sekään ei enää joka ilta!
 Vaikka aikani blogin päivittämiseen ja intoni pimeydestä johtuen kuvien ottamiseen ei olekaan riittänyt, on meillä viime aikoina tapahtunut paljon kaikenlaista. Esimerkiksi viimeisen viikon aikana:

♥ Meillä on pyörinyt oikea pyörremyrsky. Päätin vihdoin laittaa kaikki kodin kaapit järjestykseen ja kylläpä olikin paljon ylimääräistä niihin jemmattuna! Meiltä lähti esim. neljä isoa muovikassillista tekstiilejä matonkuteiksi, neljä jätesäkkiä kierrätykseen ja yksi jätesäkillinen turhia papereita. Kummasti tuli kaappeihin tilaa!
♥ Olemme nauttineet ulkoilusta, vaikka lunta saatiin tähän päivään asti odottaakin. Aurinkokin tuntuu olevan tallella. Kuinka paljon pienikin hetki paistetta piristääkään!

♥ Pakkaspäivinä olemme nauttineet lämpimästä kaakaosta takkatulen loimussa

♥ Olemme rakennelleet jättisuuria Lego-rakennelmia sekä hurjan pitkiä junaratoja

♥ Kävimme kiinalaisessa ravintolassa lounaalla koko perheen voimin

♥ Olen suunnitellut ja aloittanut kodinhoitohuoneen uudistamista. Huoneesta löytyi myös vuosikausia kadoksissa ollut aarre.

♥ Meillä on ryömitty kilpaa lattialla, pesty lattioita kuolalla ja pistetty vanhemmat jumppaamaan.
♥  Useana aamuna olemme nauttineet uunituoreista sämpylöistä. Nam!

♥ Karkasimme miehen kanssa melkein kaksin syömään. Pikkuinen ei pulloa hyväksy, joten hänet piti ottaa mukaan. Tarkoitus oli, että pikkunen olisi nukkunut vaan hän päättikin muuttaa vanhempien rauhaisan keskusteluhetken ja romanttisen illallisen varastamalla huomion itselleen.

♥ Olemme askarrelleet talvisia askarteluja ja pelanneet paljon lautapelejä

♥ Lapset ovat tehneet uskomattoman hauskoja esityksiä meidän vanhempien iloksi

 Mitä sulle kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Huh, onpa ahkeran ja aktiivisen kuulosta kotieloa teillä. :) Ihana innostus välittyy, vaikka onkin varmasti univelkaa ja vanhemmatkin vois joskus saada ajan ihan 100% toisilleen. Tsemppiä arkeen, ihana poppoo teillä! :)
  Itselle kuuluu rauhallista oloa, lapsi meni hoitoon, että voin paremmalla omalla tunnolla vain levätä ja suunnata ajatukset vatsassa kasvavaan pieneen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Väsymyksestä huolimatta olen saanut jonkun ihmeellisen touhupiikin :D Poikien syntymien jälkeen olen keskittinyt pitkälti vain lasten kanssa touhuiluun arjen pakollisten hommien lisäksi, mutta nyt tuntuu olevan muutenkin monta rautaa tulessa kuin vanhalla-minällä joskus aikanaan :)

   Mukavaa, että sait hengähdystauon ja paremman mahdollisuuden levätä! Toivottavasti teidän pieni malttaisi vielä kasvatella itseään omassa yksiössään♥

   Poista
 2. IHanalta kuulostaa teidän arki! :D Meilläkin on raivattu kaappeja aivan kuten teillä. Siitä tulee ihan mahtava olo jälkeenpäin. Toisaalta meillä se tehtiin stressissä juuri kun luulimme että asuntonäytöt olisivat oven takana. Sitten ei tarvinnutkaan järjestää näyttöjä kun talomme meni heti kaupaksi ja tuli siivottua "turhaan".. Hahaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi siivoaminen ei loppupeleissä koskaan ole turhaa :) Aivan mahtavaa kyllä, että saitte asuntonne niin nopeasti myytyä♥

   Poista