7. lokakuuta 2016

Muistithan arvonnan?

 Viikko on ollut kauniita syyspäiviä täynnä. Ainakin meillä yritetään vielä imeä lisää energiaa auringosta ja koneella oleminen jää vähemmälle. Sen vuoksi tulinkin pikaisesti vain muistuttelemaan arvonnasta, jonka löydät täältä.  Ellet ole vielä muistanut osallistua, ei hätää! Aikaa on vielä huominen, joten nyt kipin kapin osallistumaan!
 Täällä kokonainen vuorokausi meni migreenissä. Lähtökohta viikonloppuun ei siis ole paras mahdollinen, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä! Aurinko ainakin paistaa niin ihanasti ja pienet tuulenpuuskat saavat lasten mielestä lehdet hauskasti lentämään puista alas. Voisiko se tuuli kuitenkin hieman kääntyä, ettei lehdet laskeutuisi pihallemme vaan metsään? :D

 Aurinkoa viikonloppuunne♥

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti teillä on ollut aurinkoinen viikonloppu! Meillä on ollut kunnollinen lokakuinen sää. Kylmä tuuli ja pilvinen sää ei ehkä houkutellut ulkoilemaan mutta yritimme parhaamme mukaan keksiä muuta jännää puuhaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migreeni onneksi poistui ja vaikka väsynyt olinkin, viikonloppu sujui oikein mukavasti! Kylmästä säästä huolimatta tehtiin pieni metsäretki (jäädyin!), käytiin poikien harrastuksessa, yhdessä tapahtumassa, kyläilemässä ja molempina päivinä syömässä. Pientä irtiottoa siis kotiaskareista :)

      Poista