21. lokakuuta 2016

Haalarit on vauvoille! Mistä harmaa takki?

 Kysyin eräänä aamuna Pikkutäryltä onko hänellä toiveita eskariin hankittavien toppavaatteiden suhteen. Hän kuulemma haluaisi harmaan takin ja lisäsi vielä haalareiden olevan vauvoille. Olin hetken pienesti järkyttynyt, sillä luulin tyttöjen hylkäävän haalarit yms. "pienten" jutut poikia aikaisemmin ja Tellu piti haalaria vielä pienenä koululaisenakin. Onneksi pienen keskustelun jälkeen Pikkutäry itsekin totesi, että viime vuotista harmaata haalaria voi kyllä kotona olla kivempi pitää.
 Nyt ollaan siis tilanteessa, jossa punaista ja muutenkin raikkaita värejä rakastanut poikani haluaakin harmaata. Musta takki ei kuulemma kelpaa vaan pitää olla kunnon harmaa. Ensin ajattelin vaihtoehtoja löytyvän ja suuntasin katsomaan niin Reiman, Name it:n kuin monen lastenvaateliikkeenkin valikoimia. Löytyi vain Molon Castor ja siitäkin useasta paikasta jo koko 128 loppunut.
 H&M:ltä  löysin kivan harmaan parkatakin (34,99€) , mutta tässä ei taida olla mitään teknisiä ominaisuuksia ja on muutenkin enemmän ns. kaupunkitakki.  Onkohan siis tänä vuonna muuta harmaata takkia kuin tuo Molo edes olemassa? Onko joku nähnyt tai sattuisiko joltakin löytymään ylimääräisenä esim. Reiman harmaata meille sopivassa koossa käytettynä?

2 kommenttia:

  1. Hmm.. kokoharmaata teknisissä ulkotoppatakeissa on kyllä tosi vähän tänä vuonna! Mustaa toisaalta olisi vaikka kuinka paljon..! Tsemppiä etsintään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Tää poika tahtoo aina jotain sellaista mitä ei ole saatavilla tai jos on niin hankalasti löydettävissä :D

      Poista