2. toukokuuta 2015

Pikainen kurkistus meidän vappuun

  Päivät ovat vilahtaneet vauhdilla ohi, kun olemme viettäneet vappua. Mitään ihmeellistä ei olla kyllä tehty vaan nautittu perheen yhteisestä ajasta. Kameran akkukin unohtui ladata, joten tässä ihan pikainen kurkistus meidän vappuun.
  Ehdittiin vasta torstaina kauppaan ja eihän siellä juuri mitään vappujuttuja ollut. Pikkutäry löysi mieleisen pallon, joka vilahtikin edellisessä postauksessa ja muille otettiin kivoimmat mitä jäljellä oli. Lisäksi ostettiin pimeneviin iltoihin pussillinen led-palloja.
  Tellu teki itse koristeita ja itse urakoin ison kasan munkkeja. Pikkutärylle gluteenittomia ja meille muille ihan tavallisia. Munkkien lisäksi olemme nauttineet grilliherkuista ja juoneet paljon mummon tekemää simaa.
Tänään käytiin juhlimassa ja pysähdyttiin huoltoaseman sijaan ihmettelemään vanhoja kuorma-autoja. Pienin tykkäsi hurjasti siihen asti kunnes tajusi ettei autojen kyytiin pääse. 

  Huomenna olisi vielä tarkoitus käydä sään salliessa mökillä enne paluuta arkeen. Niin mukavaa on ollut, että hiljalleen kaikki odotamme jo kesälomaa. Pikkutäry tosin kysyi voidaanko viettää vappua hänen synttäreihin asti :D Ehkei nyt ihan sentään!

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti