19. toukokuuta 2015

Mitä lahjaksi opettajalle, hoitajalle tai kerhotädille?

 Kaksi kertaa vuodessa sitä saa pohtia samaa asiaa. Millä muistaisi lapsensa kanssa tiiviisti työtään tekevää opettajaa tai kerho-ohjaajaa? Pelkkä lapsen tekemä kortti on monelle jo suuri kiitos, mutta muiden viedessä lahjojaan lapsi usein haluaa viedä muutakin.

 Kukkia, kynttilöitä ja suklaata vie varmasti moni, joten ihan samalla linjalla ei ehkä innostaisi mennä. Ei sillä etteikö kukat ole kauniita ja kynttilät tunnelmallisia, mutta kenelle mahtuu toistakymmentä kukkaa ja saman verran kynttilöitä? Suklaatakaan eivät kaikki pysty syömään, joten senkin jätän välistä, ellen ole varma sen soveltuvuudesta.

  Myös kaikki kipot ja kupit olen suosiolla jättänyt ostamatta paitsi eräälle opettajalle, mutta tiesin varmuudella hänen keräilevän ostamaani sarjaa. Suosin ennemmin jotain minkä saa helposti kulutettua nurkista pois tai sitten porukalla ostettuja lahjakortteja. Juotavaa nyt aina kuluu jolloin voi viedä erikoiskahveja (jos tietää kahvin maistuvan), jotain hyvää teetä, jouluna glögiä jne. Tiskirättejäkin on lapset joskus tehneet.

Tänä vuonna lahja on pullon muodossa. Tehtiin mustikkasiirappia jäätelön tai muiden kesäherkkujen seuraksi.
 Pulloihin tulee vielä kauniit etiketit. Lisäksi lasten itsetehdyt rasiat sekä kortit ja muistaminen on valmis. Toivottavasti ovat mieleisiä!

 Seuraava suuri pulma on millä selvitä kahden vilkkaan pojan kanssa, kun toinen nilkka on poissa pelistä hypättyäni hölmönä korkokengillä poika sylissä bussista alas? Tehdäkö yön aikana valtavan korkea leikkikehä huoltoluukkuineen vai valmistautua henkisesti kaaokseen? Toivottavasti uni toimisi hyvänä lääkkeenä ja huomenna jo jalkakin olisi parempi :)

4 kommenttia:

 1. Meillä kans saatiin eilen lahjat hommattua. Ompa teillä ihana idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saavat tykkäävät :) Jos muistettavia on paljon niin tämä lahja ei ihan hirveitä edes kustanna eikä siirapin keittäminenkään niin mahdottoman kauan vie!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! Ollaankin pyritty lasten kanssa aina jotain pientä tai edes se kortti tekemään. Ei muistamisen tarvitse mikään suuri olla kun se jo tuottaa ison ilon :)

   Poista