6. maaliskuuta 2015

Uutuuksien viikko

 Tällä viikolla on monelta lastenvaatemerkiltä saatu uutuuksia. Etenkin Mini Rodinin ja Mainion uutuuksista olisin voinut tehdä omat postaukset, mutta päädyin tällä kertaa Pikkutäryn sairastuessa menemään siitä mistä aita on matalin ja kokoamaan muutamaan kollaasiin viikon uutuudet.

  Ensin tuli Me&i:n lisäykset. Ei mitään hinkua ostaa ja itseasiassa vasta eilen nämä katsastinkin.
  Gugguulta olisin voinut pienimmälle ja Tellulla muutaman vaatteen tilata, mutta en ole tunnetusti nopea. Ehtivät koot jo mennä, mutta ilmankin pärjätään tai sitten tilataan joskus kun sopivat kohdalle sattuu.
  Mini Rodinilla oli muutama pakko saada-juttu ja työnsinkin pienimmän hieman normaalia aikaisemmin ulos päiväunille. Mitä meille sitten onkaan tulossa? Saatte arvuutella sitä kunnes paketti saapuu, mutta sen verran voin paljastaa että jotakin aivan meidän pienimmän näköistä!
 Mainion vaatteet on vielä tilaamatta. Jään odottelemaan Tellua kotiin, mutta ainakin Pikkytärylle collegefarkut lähtevät tilaukseen. Merkin housut ovat aina lähteneet suoraan narulta Pikkutäryn päälle. Kieltämättä hoikalle farkkupojalle onkin mukava hankkia myös mieleisiä päällä pysyviä collareita.

 Mitäs mieltä olette viikon uutuuksista? Onko jotain tullut tilattua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti