27. maaliskuuta 2015

Pienen pihahaalari

 Olen moneen kertaan vannonut ettei meille kuriksia tule. Ei ole mitään tarvetta sellaisille, kun on kunnolliset ulkoiluvehkeet ja toimiva pesukone. Tellun eskariopenkin kanssa aikoinaan asiasta väittelin ja sain viimein hänet uskomaan ettei tyttö kurahousuja tarvitse. Helpommalla olisin ehkä päässyt ostamalla halvat kurahousut eskarikäyttöön. Joudun nyt syömään sanani ja toteamaan, että vannomatta paras.

  Olin jo täysin unohtanut kuinka ihana meidän keväinen savipihamme on maassa möyryävän pienen lapsen kanssa ja kuinka kamalalle ne ulkoiluvehkeet voivatkaan savisina haista. Miten kummassa en muista Pikkutäryn ajoilta tätä samaa ongelmaa? Onko silloin piha kuivunut ja nurmikko kasvanut nopeammin? Pienimmän haalari huusi joka ulkoilun päätteeksi pesukonetta (ei tosiaankaan auttanut suihkuttelut) ja lopulta kyllästyin koko touhuun eteisen ollessa aivan karmeassa kunnossa lian tullessa pienen mukana tietysti sisälle asti. Löysinkin alella pihalle Lindbergin fleecevuorellisen kurahaalarin ja päätin vain ulkona suihkuttaa sen ulkoilujen päätteeksi.
  Fleecevuoren ansiosta tällä tarkenee jo heti aamusta ja päivällä tarpeen tullen vain keventää alta vaatetta pois. Toivottavasti pian jo pihakin kuivuisi, mutta siihen asti uikoot poika kuralammikoissa jos siltä tuntuu :) Ja pojastahan tuntuu sillä mikä onkaan lapsesta mukavampaa kuin kuraleikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti