7. helmikuuta 2015

Viikon lukusuosikit

Pitkästä aikaa päätin näyttää millaiset kirjat meillä on tällä viikolla osoittautuneet lapsilla hiteiksi.

Pienin on ihastunut Polly Dunbarin Tilda-sarjan kirjoihin. Kun tammikuussa alkuviikon iltasadut-postauksessa mukana ollut Totti-kirja alkoi kyllästyttämään meitä vanhempia, oli aika hommata uusia. Tällä viikolla ehdottomasti suosituin on ollut Hyvää yötä Sipsu. Sipsulla on meidän pojille tuttu ongelma eli Sipsua ei nukuttaisi yhtään. Lopputulos on kuitenkin niin pojilla kuin Sipsullakin sama ja meidän pienin saa kuistata kirjan lopuksi hyvin hiljaa yää yytä.


 Pikkutäry odottaa jo ensi viikon retkeä paloasemalle. Hän onkin ahkerasti tutustunut ja opiskellut palomiesten maailmaa jo ennalta yhdessä Ransun kanssa. Kirjan avulla onkin helppo opettaa lapsille tärkeitä asioita.

 Tellu on sisällä ollessaan lähes asunut nenä kirjassa kiinni. Ensin hän on lukenut Pikkutärylle Ellaa
 Kovin kauaa ei Ella kuitenkaan jaksa kiinnostaa, sillä tyttö on löytänyt Harry Potterit. Liekehtivä pikari on jo loppusuoralla.
 
Kaikki kirjat löytyvät ainakin Suomalaisen verkkokaupasta, mutta ellei omaan kirjahyllyyn halua täytettä niin kannattaa tehdä retki kirjastoon. Sinne mekin taidetaan taas suunnata ensi viikolla paloaseman lisäksi sillä repullinen kirjoja ei meillä kovin kauaa kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti