21. helmikuuta 2015

Ei sittenkään unta

 Päästiin vihdoin nauttimaan talvilomasta ja eilen käytiinkin hakemassa muutama pikkuinen lomailija meille lisää. Vilinää on siis riittänyt ja onneksi pienin on jo hieman viihtynyt sylin ulkopuolellakin. Manduca on oiva apu sylikausiin, mutta onhan se kiva saada tehtyä jotain ilman lohkolämmitintä tai istua hetken ihan rauhassa :)

Tarkoitukseni oli jo pari päivää sitten tehdä postaus paidasta, jonka olemassaolon ehdin jo luulla uneksi. Kuun alussa nimittäin julkaistiin PO.P Originals- erikoismallisto juuri samaan aikaan migreeniputkeni kanssa. Ihastelin tähtipaitaa ja mietin sen tilaamista molemmille pojille, mutta kun olisin tilannut niin isompien tähtipaitaa ei löytynytkään koko verkkokaupasta! Uskoin nähneeni unta isompien paidasta tai sekoilleeni muuten. Myös lähes kaikista muista ajattelemistani oli koot jo ehtineet loppua ja päätin väsymyskiukuissani unohtaa koko asian. Saatiin kuitenkin apua ihanilta Eppusen kaapilla-blogin joukoilta ja tässä sitä nyt onnellisesti ollaan.
 En siis ollutkaan nähnyt paidasta unta! Lisäksi mies sai paljon huvia katsellessani riemuani lasten paidoista ja varmaan jo epäilee vahvasti vaimonsa olevan sekoamispisteessä. Myönsi tuo kyllä paitojen olevan hienoja, kun pojat onnellisina uutuuksiaan sovittelivat. Turhaan myös tuhlasin vähäisiä energiavarojani kiukkuisiin ajatuksiin, sillä malliston vaatteita on tullut lisää verkkokauppaan ja nyt taas tuota tähtipaitaakin löytyy täältä.

 Hätähousu toivottaa rentouttavaa viikonloppua!
2 kommenttia: