10. helmikuuta 2015

Poikien ystävänpäiväkortit

 Kyllä onkin ollut tänään ihanaa ulkoilla auringon paistaessa! Koko päivää ei valitettavasti kuitenkaan voitu ulkona olla sillä Pikkutäry valitteli oloaan. Paljon ei kuumetta vielä ole, joten virtaa pojassa riittää. Tuota virtapiikkiä purkaakseni annoinkin pojalle sormivärit ja hetken mietittyäni yritin kiertää touhuun mukaan hinkuvan pienimmän käsien sotkemiskammon.
  Paperirullasta taittelin sydänmuotin, jolla pienin paineli kuvioita paperiin. Toimi ehkä ensimmäisen minuutin, kunnes lähti käsistä ja poika tajusi jotain!
  Niin käsihän oli ihan maalissa. Hui kauhistus ja itku! Vielä suurempi kauhistus oli pojan tajutessa maalia olevan myös navan kohdilla. Kivaksi tarkoitettu puuha loppui lyhyeen.
  Saa työstä kuitenkin kummille kortin tehtyä eli hukkaan ei menneet nämäkään panikoimiset.
  Siirryttiin suosiolla pienimmän kanssa mielekkäämpiin töihin. Iso sydän sai paljon ruttuja koristeeksi. Taakse liimasin toisen paperin ja väliin laitoin nauhan. Tellu sai mieluisen yllätyksen tullessaan koulusta kotiin, kun pikkuinen ylpeänä tämän juoksujalkaa siskolleen vei.
 Koska pieninkin sai maalaamisen lisäksi askarrella, teki Pikkutärykin ystävänpäiväkortin. Poikaa ei todellakaan mitkään hempeät työt kiinnosta, mutta saahan sitä perusjuttujakin muokattua aiheeseen sopivammaksi jo yhdellä pienellä sydämellä. Tähänhän tuli jo oikein mahtava sydänsavupilvi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti