3. huhtikuuta 2014

Tule jo lämmin kevät (pienimmän uusi kevättakki)

 Ulkona tuntuu taas niin kovin kylmälle. Onneksi kuitenkin maahan tullut ohut lumikerros suli hyvin nopeasti ja ensi viikolla pitäisi taas ilmeisesti ilmojen lämmetäkin. Toppavaatteet saavat siis yhä pysyä jemmoissaan :)

 Käytiin alkuviikosta lastenlääkärillä ja samalla tuli piipahdettua pikaisesti ostamassa Tellulle välikausihanskoja.  En ihan ilman muita ostoksia selvinnyt, vaikka autossa odottaneelle miehelle kovasti vakuutinkin hakevani vain ihan pikaisesti ne ostoslistalla olleet hanskat. 30% alella oli kevään vaatetusta ja meidän pienimmällä ei muka ollut takkia. Pikkutäryn jemmoista varmasti olisi löytynyt, mutta voimat vaan ei riitä penkomiseen. Tai näin ainakin väitin miehelle :D Meille siis kotiutui Name it:n takki

 Takki on kokoa 68 ja meille vielä hieman reilu. Pienempää en kuitenkaan viitsinyt ostaa, josko tämä mahtuisi sitten alkusyksystä? Ellei niin kyllä parin kympin edestä varmasti takkia käytämme :) Takissa on valkoinen tähtivuori ja meille sattui juuri kotiutumaan valkoiset Converset. Vielä pitäisi löytää pipo asukokonaisuutta täydentämään :)

 Takin alta pilkottaa toinen heräteostos. Name it:n neuletakki samaisessa koossa. Oli jotenkin niin ihanan raikas, että vahingossa tarttui mukaan. Neuletakithan ovat käteviä viileinä kesäiltoina josko tämä silloin olisi jo meille sopiva. Pienempänä en vaan enää viitsinyt ostaa sillä niitä meillä on jo liikaa. Anoppi melkein pyörtyi Pikkutäryä vahtiessaan kun yritti etsiä maitovahingon jälkeen uutta paitaa ja eksyi vanhasta muistista pienimmän vaatekaapille. Heikkoutensa itse kullakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti