10. huhtikuuta 2014

Haaveet on tehty toteutettaviksi

 Tellu sai tänään mahtavaa ylläripostia; 2kpl pääsylippuja kauan haaveilemilleen lapsimessuille. Ilmoitti välittömästi miehelle, että iskä lähtee kanssa. Meillähän reissua on suunniteltu jo useampi vuosi, mutta eteisestäkin asti on jouduttu suureksi pettymykseksi kääntymään. Sitkeä yskä vaivaa itseäni yhä, joten Tellu on päättänyt tällä kertaa päästä messuilemaan keinolla millä hyvänsä :)

 Vauvan kanssa on ollut sen verran vaikeaa ettei isommille valitettavasti ole ollut aikaa ja voimia niin paljon kuin olisimme halunneet. Senkin puoleen tämä reissu tulee todella hyvään saumaan ja mies lupasikin ritarillisesti viedä Tellun kahdestaan jos oma oloni ei sitä salli. Muutoin mennään täysin lasten ehdoilla eli Tellun tuntien vaatteita, askartelua, eläimiä ja muita tyttömäisiä juttuja on kiikarissa. Pikkutäry taas vetää varmasti vauhdikkaampiin puuhiin ja pienoismallien maailmaan.

 Omat messutoiveeni ovat hyvin lyhyet ja liittyvät lähinnä lasten käyttäytymiseen. Josko lisäksi Pikkutärylle löytyisi punainen t-paita (2kpl taannoin hankittuja Mini rodineita ei kelpaa väärän värinsä vuoksi) ja Skidin osastolta hyvällä tarjouksella canvashousut hiekkalaatikolle.  Mehujehut voisi pistää harkintaan niin kotiin kuin mökillekin ja Lumoan messuilla julkaistavan lastenmalliston voisi Tellun kanssa kurkata. Ehkä nuorimmaisellekin olisi muutama tarpeellinen juttu mielessä, mutta katsellaan nyt kuinka käy :)

 Älkää siis peljästykö jos lauantaina messuilla tulee vastaan karannut lauma maalaisia, jossa on erittäin vilkas nuori mies, onnesta kirmaava nuori neiti, huutava vauva, seisomilleen nukahtava räjähtäneen oloinen äiti ja väkinäisesti joukon koossa pitävä mies :) Nyt suuntaan henkisesti valmistautumaan sillä lauantaista tulee pitkä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti