27. heinäkuuta 2017

Kukkuu, kuka siellä?

 Vauvat nauttivat yleensä suuresti kukkuu-leikistä. Siis siintä, jossa vanhempi menee käsiensä taakse piiloon ja ilmestyy takaisin sanomalla kukkuu. Vaikka se tapahtuu aina samalla lailla, on esiintulo joka kerta yhtä hauskaa, eikä lapsi tunnu kyllästyvän leikkiin laisinkaan. Kukkuu-leikki kehittääkin vauvan kommunikaatiota.
 Täälläkin ollaan erittäin mielellään vuorovaikutuksessa teidän lukijoiden kanssa! Siksi päätinkin kysyä keitä te ootte? Mistä te tuutte ja mitä te tykkäätte lukea? Kertoa saa myös, jos on toiveita tai jokin tökkii. Mielelläni kuulen teistä ja mielipiteistänne ihan mitä vaan haluatte kertoa :D

6 kommenttia:

 1. Yksi 32-vuotias äiti Helsingistä täällä - kukkuu vaan! :D Olen horoskoopiltani oinas ja luonteeltani itsepäinen mutta iloinen. Harrastan valokuvausta ja kuntoilua. Rentoudun yllukemalla blogeja. Tykkään erityisesti lukea kaikista ajatuksista äitiyteen liittyen, lastenvaatteista, vinkeistä ja ihan vaan niistä tavallisista arkisista hetkistä.

  VastaaPoista
 2. Kuukkuu :)
  Minä olen kolmen lapsen äiti Kanta-Hämeestä, tytöt -05 ja -08 sekä pitkään odotettu ja toivottu pahnanpohjimmainen, juuri vuoden täyttänyt pikku-ukko. Minä tykkään lukea ihan siitä tavallisesta arjesta; mitä ootte puuhailleet,ruokaohjeita jne. Teidän kotia olisi kiva myös joskus nähdä :) Toivo että syksyllä ehdit postata nelilapsisen perheen arjesta, itsekin välillä siitä nelosesta haaveilen, vielä pienestä tytöstä ;) Mies on sitä mieltä että nämä piisaa ja usein mietin minäkin että kaikki on nyt niin hyvin että tähän on hyvä lopettaa tämä laji :D Ikää rupeaa olemaan siinä määrin että ihan kovin kauaa en asiaa voisi jahkailla (kohta 36v) sekö lie laittaakin pohtimaan että josko vielä se yksi... Nyt kuitenkin on ihana nauttia hurmaavasta taaperosta ja ihanista isommista lapsista että näinköhän jää tähän meidän lapsiluku ;)
  Lastenvaatehöpsötyksiä on aina kiva lukea, varsinkin poikien vaatteet nyt kiinnostaa ja toki tietysti Tellunkin vaatekaappi :)

  Eli tälläinen lukija täällä,
  Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveista❤️ Meillä kodissa on nyt lähes jokaisessa huoneessa joku projekti käynnissä, mutta sisustusta voin toki vilautella kunhan joskus saadaan jotain valmista. Ollaan liian hyviä aloittamaan ja suunnittelemaan, mutta malttamattomia saattamaan asiaa loppuun ennen uutta projektia :D

   Poista
 3. Hei vielä ps. Olisitko joskus postannut teidän kesämökistä? Mitä koet käytännölliseksi ja mitä haluaisit muuttaa? Sitten ihan sisustusjuttujakin. Meillä vuosien mökkihaave otti ison askeleen eteenpäin parin viikon takaisen pankissa käynnin jälkeen. Nyt alkoi todellinen mökin etsintä ;)
  T. Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki joskus postata myös mökistä! Siellä löytyykin lapsiperhettä ajatellen sitä muutettavaa ihan urakalla :D

   Poista