23. toukokuuta 2017

Tänä kesänä

 Lasten kesäloma on jo ihan nurkan takana, joten annoin taannoin heille tehtäväksi kesän toivelistan teon, jossa hulluimmatkin ideat piti kirjoittaa ylös. Miehellä ei välttämättä tänäkään kesänä lomaa ole, joten suuria lomareissuja ei ole tiedossa. Vointini mukaan kuitenkin tehdään varmasti jotain pieniä viikonloppureissuja. Millaisia suunnitelmia me lopulta saimmekaan kasaan, kun lasten toivelistalla oli mm. Onnin toive kiivetä juustoon? :D
 Tänä kesänä me:

♥ Syödään jätskiä ja paljon muita kesäherkkuja
♥ Uidaan
♥ Pelataan yhdessä lautapelejä
♥ Nautitaan mökkeilystä
♥ Käydään huvipuistossa
♥ Tehdään eväsretkiä 
♥ Leikitään ja pelaillaan paljon ulkona
♥ Kalastetaan paljon kaloja
♥ Yövytään leikkimökissä
♥ Grillataan paljon maissia ja muita herkkuja
♥ Käydään yhdessä lenkillä
♥ Leikitään vesisotaa
♥ Mennään elokuviin
♥ Käydään Muumimaailmassa tai Ruotsissa
♥ Nukutaan pitkään 
 Näiden suunnitelmien lisäksi varmaa on, että lapset pääsevät yökyläilemään ja isommat lapset omille leireilleen. Muumimaailma ja risteily ovat olleet meidän listoilla jo pitkään, mutta toivottavasti vihdoin päästäisiin edes toinen niistä toteuttamaankin. Lasten toivelistasta kuitenkin näki, että parasta heistä on ihan yksinkertaiset kesäiset jutut; mansikat, herneet ja kirsikat, uiminen sekä ennen kaikkea kesästä ulkosalla nauttiminen. Toivotaan siis ihania kesäpäiviä!

 Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?

13 kommenttia:

 1. Meilläkin tehty suunnitelmia kesälle. Eväsretket ovat ihan parhaita :D
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hauskoja! Eikä kohteenkaan aina tarvitse sijaita niin kaukana tai olla mikään erikoinen. Pääasiahan on hyvät eväät :D

   Poista
 2. Kylläpä on hyvä toivelista! Ihana huomata, että lapset tosiaan osaa nauttia pienistäkin jutuista ja niistä koostuu se huippu kesä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta oli hauska huomata lasten listaa lukiessani aivan sama asia, vaikka toki joukossa on aina jotain suurempaakin :)

   Poista
 3. Minusta on ihanaa että lapsille riittää ihan yksinkertaisetkin jutut. Minusta se lähtee aikuisista että pitäs olla niin extremeä ja erikoista koko ajan. Omat lapseni myös osaavat arvostaa yhdessä vietettyä aikaa ja silloin tunnen itseni onnistuneeksi äitinä :) toki välillä on kiva tehdä jotain erilaista, mutta onhan se ihmisen elämä kuitenkin pääasiassa sitä arkea ja mielestäni on tärkeää tehdä siitä hyvää:)


  Kiitos kivasta blogistasi :)

  oisitko postannut vauvan hankinnoista esim vaunuista? Itsellä kohta 11kk pikku-ukko ja tuoreessa muistissa viime kesän tunnelmat kun häntä odotettiin ja hänen syntymäänsä valmistauduttiin. Oli ihana saada vauva taloon, vuosien jälkeen, isommat tytöt jo 2 ja 5 luokkalaiset.

  T. Kolmen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi♥

   Lapsethan oppivat elämää pitkälti aikuisilta, joten toivon omieni myös oppivan olemaan onnellinen niistä arjen pienistä murusista. Toki elämään kuuluu myös erilaiset elämykset, mutta yhtä juhlaahan arki ei aina voi olla :)

   Täällä on työn alla postaus vauvan tarvikkeista. Vielä emme ole isompia hankintoja tehneet, sillä halusimme ensin saada Onnin muutettua lastenhuoneeseen ja siten enemmän tilaa isommille tarvikkeille. Mutta siis lähiaikoina on tulossa pohdintaa ja suunnitelmia ja niitähän täällä riittää, kun pitkästä aikaa pääsemme vauvamaailmaan hyppäämään :D

   Poista
 4. Ihana postaus ja oikein kesäiset suunnitelmat teillä <3 Meillä aiotaan myös mökkeillä, nauttia lämpimistä säistä, syödä jäätelöä ja toivon mukaan myös tehdä pieni reissu Legolandiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Teidänkin suunnitelmat kuulostaa mukaville! Meilläkin oli alustavasti suunniteltu Legolandin reissua tälle kesälle, mutta päätettiin siirtää tulevien kesien listalle :)

   Poista
 5. Just täydellisiltä kuulostavat kesäsuunnitelmat :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on ihanat suunnitelmat. Niinhän se on, että lapset toivovat pitkälti aika "perusasioita". Tärkeintä taitaa olla yhteinen aika.

  Meidän lasten kesätoiveissa oli ainoastaan eväsretki takapihalle. :D Eiköhän sellainen siis järjestetä, useammankin kerran. Muuten ei ole suunnitelmia kesäksi. Mökillä käydään ja ehkäpä asuntomessuilla. Ilmeisesti kesällä on tulossa putkiremontti, joten sen ajankohta taitaa määrätä aika paljon meidän tekemisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eväsretki takapihalla onkin niitä arjen ihania, pieniä asioita♥ Tsemppiä putkiremonttiin!

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä, niitä varmasti vielä tarvitaan. :)

   Poista