5. toukokuuta 2017

Jaksaa, jaksaa

 Aamulla herätyskellon soidessa huokaisin helpotuksesta; vihdoin taas perjantai! Vaikka ulkona sää ei aina niin keväiseltä näytä, on kevät selvästi tullut perheeseemme. Kalenterit täyttyvät monilla keväisisillä jutuilla. On kevätretkeä ja -juhlaa, kouluun tutustumista, kouluunlähtötarkastusta ja -palaveria jne. Siihen päälle vielä normaalit menot neuvoloineen, kokouksineen, syntymäpäivineen yms. sekä keväiset tapahtumat ja projektit. Niin jännittäviä, ainutlaatuisia tai kivoja juttuja kuin kaikki onkin, kaipaan jo rauhaisaa oloa!
 Siinä missä alkuraskauden pystyin lepäilemään miehen ollessa kotona, huhuilen nyt aamusta iltamyöhään yksin kotona epätoivoisena yhä sen energisen keskiraskauden perään poikien päästäessään samalla koko energiansa valloilleen. Iltaisin olen aivan puhki ja se herätyskello soi joka arkiaamu aivan liian aikaisin. Monet jutut ovat kasautuneet viikonlopuille, mutta saanpahan silloin edes herätä muuhun kuin kellonsoittoon!
 Kauniit ja lämpimät päivät piristävät. On ihanaa juoda päiväkahvit ulkona auringon lämmittäessä kasvoja ja katsella lasten keväisiä touhuja. On myös hauskaa bongailla yhdessä perhosia ja muita lähestyvät kesän merkkejä. Mitä enemmän noita ihania päiviä onkaan, sitä enemmän kaipaan kuitenkin jo kesäloman rauhaa. Onneksi tässä onkin enää neljä pitkää viikkoa ennen lasten lomille kirmaamista! Ehkä se kesä ja lämpökin sieltä vielä siinä ajassakin ehtii tulla?! Neljä viikkoa on kuitenkin jo niin lyhyt aika, että eiköhän sen vähintäänkin sisulla jaksa painaa, vaikka lunta sataisi :)

 Kaipaako muut jo kesälomaa ja kesää?

8 kommenttia:

 1. Jaksaa jaksaa tosiaan, koko ihana kesä vielä edessä, päivääkään siitä ei oo kulunut pois. :) Kova on täälläkin kesän odotus, vaikkei kesälomaa kovasti ookaan kertynyt.
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä itsessäänhän on jo niin ihana asia, että sopiihan sitä innolla odottaakin, vaikkei lomaakaan olisi :)

   Poista
 2. Kyllä kaipaan jo lämpöä, oi että haaveillaan tyttöjen kanssa kuumasta kesäpäivästä rannalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lämpö löytää pian jo tänne! Meilläkin haaveillaan kesäilosta etenkin juuri kunnostetulla mökkirannalla :)

   Poista
 3. Olen huomannut ihan saman! Meillä on viikolla kevätkonserttia, ikkunanpesua, retkitreffit ja eskariin tutustumiset. Huoh! Nämä ovat kivoja juttuja - mutta kevään jälkeen kaipaa kyllä hengähdystaukoa. Me vietämme tosin lomia vasta kesän lopulla heinäkuussa joten siihen on vielä matkaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se, kun ovat kivoja juttuja suurin osa, mutta tahti jolla niitä kalenteriin puskee ei olekaan niin kiva :D Heinäkuussahan on varmaan jo paremmat lomailusäätkin kuin heti ennen juhannusta ♥

   Poista
 4. Jestas, onko kesälomakausi jo neljän viikon päästä..? Hui miten aika juoksee! Mutta ihanaa toki, että tulee kesä!!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 5. Kesäloman läheisyyttä on ehkä toisinaan hieman vaikea uskoa räntäsadetta katsoessa :D Mutta ihan kohta kesä on täällä! ♥

  VastaaPoista