14. toukokuuta 2014

Loma

Nyt on tullut aika ottaa hieman lomaa. Blogista siis ja pakollista sellaista. Kun tämän postauksen saan lähetettyä ja nousen tästä koneelta, en tiedä milloin seuraavaksi nettiin pääsen. Meidän kone lähtee siis takuuhuoltoon tai mahdollisesti vaihtuu uuteen eikä mitään tietoa milloin saadaan takaisin. Miehellä on kyllä työkäytössä tabletti, mutta en tiedä onko miten kotona tai osaanko sellaista edes käyttää. Ikivanhalla kännykällä nyt surffailu ei ainakaan onnistu.
 
 Urakoin eilen sen minkä migreeniltä ehdin ja jaksoin muutaman postauksen sekä tänään muutaman lisää. Ajastettuna on nyt siis tasaisin väliajoin reiluksi viikoksi jotakin.
  Säätiedotus lupailee oikein hyvää lomasäätä, joten toivottavasti saadaankin nauttia näiden sateiden jälkeen paljon ulkoilusta ja lämmöstä. Toivon siis teille ihania keväisiä päiviä!

2 kommenttia:

  1. Ääh, voihan kurjuus. :( Mä kans odotan koska tulee sama homma eteen. Toivottavasti ei ihan vielä. :D Mietin aina että pitäisi ostaa ulkoinen kovalevy jos tämä nyt hajoaa, ettei mene kaikki kuvat hukkaan. Mutta en ole saanut vielä aikaseksi... :D

    VastaaPoista
  2. Äh en hallitse tätä kojetta joten palaan vastaamaan kun saan ko,den

    VastaaPoista