10. toukokuuta 2014

Äitienpäiväaskartelut

 Tänäkään vuonna en oikein jaksanut etukäteen suunnitella äitienpäivän askarteluja. Niinpä tehtiin sitä mitä pystyttiin. Osalle lahjottavista lapset koristelivat kangaskassit piirustuksillaan ja vanhimmat lahjottavat saavat lasten koristelemat maljakot.


Tai eihän nuo mitään oikeita maljakoita ole vaan pilttipurkkeja! Meillä käytetään kaupan soseita oikeastaan vaan satunnaisesti puuron maustamiseen joten piti tyytyä toisessa matalaan purkkiin. Näihin ei taida löytyä vielä kukkia luonnosta joten täytynee huomenissa ajaa kukkakaupan kautta :)

 Kangaskasseissa on siis käytetty tekstiilitusseja ja purkeissa ihan lasille tarkoitettuja. Purkit saavat vielä aamusta uunikäsittelyn niin taiteilut varmasti pysyvät mahdollisen pesun jälkeenkin.

 Myös pienimäisen kädenjälki tuli ikuistettua kasseihin. Ei ollut ihan helppo operaatio sillä käden paikallaan pitäminen yksin oli varsin hankalaa ja toinen pieni käpälä yritti samalla tarttua kynään. Ehkä hieman paksuhko käsi siis tuli, mutta ajatushan on se tärkein!

 Huomenna onkin taas edessä kiertoajelua ja useita kahvikupillisia kun käydään lasten ja omien elossa olevien isoäitien luona. Tänä vuonna reissusta toipuminen sentään ei kestä kauaa sillä viime vuonna raskaus sai kiertoajelun tuntumaan maailmanmatkalta. Ehkä salaa joskus olen toivonut ettei näitä kiertopäiviä tarvitsisi aina tehdä, mutta kovastihan lapsia kylään jo odotellaan. Nautitaan siis kiertelystä vielä kun voidaan :)

 Ihanaa äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti